Αυτός καλλιεργεί έδαφος Βουλγαρίας και οι άλλοι κάνουν πασαρέλα στα κόκκινα χαλιά

Εδώ ο κόσμος καίγεται και το από τέτοιο χτενίζεται! Κι αν κολλάει η ατάκα! Που γίνεται το έλα να δεις χθες με τα new μνημόνια και τις τρόικες… και η βλαχογκλαμουριά του country κατακλύζει τα κόκκινα χαλιά του Madwalk, τρομάρα τους νομίζοντας ότι είναι στο Χόλλυγουντ! Οποία γελοιότητα τα πλάνα τους today! Δεν έχουμε λόγια! Να ποζάρουν φορώντας ό,τι πιο φανταζουά, όταν κανονίζουν οι άλλοι να μας κάνουν Βουλγαρία. Jesus Christ η βλακεία!

Έκτακτο

«Μου φαίνεται πολύ περίεργο που βγαίνω έξω χωρίς τον σύζυγο μου» εκμυστηρεύτηκε η Τατιάνα στη φίλη της, Σάννυ Μπαλτζή όταν ετοιμαζόντουσαν χθες για το μεγάλο σελεμπριτουά event και έδειξαν today σε βιντεάκι στο Μίλα… Ανατριχιάσαμε!

Τύφλα να έχει η Τζούλια
Η άλλη έβαλε φέτος τα στήθια, έκανε τρέιλερ για την εκπομπή της στο Alter βγαίνοντας από τη ντουζιέρα και δίνοντας την όλο πονηριά υπόσχεση ότι θα τα δούμε όλα, χρεοκόπησε όμως το κανάλι και δεν πρόλαβε. Και μπουμπούνισε χθες βιαστικά δύο cupcakes στις ρώγες της και ανεμοστροβιλίστηκε στη πασαρέλα! Ο λόγος για τη Δούκισσα.

Νέα TV ήθη και έθιμα
Δεν είμαστε οι τύποι που έχουμε ενστάσεις με τα διάφορα extreme ενδυματολογικά, κάθε άλλο! Η έκφραση στο πρόσωπο είναι που μας χαλάει. Και συγκεκριμένα η αγωνία της η ζωγραφισμένη, να προκαλέσω για να βρίσκομαι στα TV-δρώμενα! Έστω και κοψοχρονιά, αρκεί να φαίνομαι! Α ρε καναλάρχες τυχεράκηδες, με κάτι τέτοια φρούτα…

Στη κοσμάρα τους
Πριν χρεοκοπήσουμε πάντως, μισό! Να προλάβουμε να βραβεύσουμε τον Γιώργο Λιάγκα! Που είναι υποψήφιος στα «Άνδρες της Χρονιάς Awards» στην κατηγορία «τηλεόραση» και μας ενημέρωσαν σχετικά, πού αλλού; Στο «Πρωινό mou». Α ρε ταπεινότητα που ξεχειλίζει από τους τηλεαστέρες μας! Τρέξτε να προβάλλετε τις αφεντομουτσουνάρες σας όσο είναι ακόμα ώρα! Ό,τι φάτε, ό,τι πιείτε!

Πάρτην στο γάμο σου να σου πει και του χρόνου
Α ρε Ant1, τα τραβάει η ψυχή σου! Μετά το φιάσκο με το casting του Fab5, έχουν και το πρωινό τους. Όπου πήραν άτομα σαν την πανελίστρια Πολίτη, η οποία βγαίνει και τους τη λέει, ότι θα έστηνε διαφορετικά την εκπομπή, δεν θα έβαζε άτομα που δεν έχουν χημεία μεταξύ τους! Φευγάτο το Μαρούσι! Και τις κάνει τις κουλαμάρες του και τις λούζεται κιόλα!

Υ.Γ. Το ωραίο ήταν και με τη Μελέτη. Σε αυτούς βγήκε η προηγούμενη και έριξε τις σπόντες της για τον Ant1 και τι έβαλαν σουπεράκι, όταν είπε τα καλά λόγια η καλεσμένη τους για τους ίδιους; «Η Πρωινή Μελέτη είναι μια καλοστημένη εκπομπή»! Ο καθένας με τον πόνο του!

Γιώτα Δημητρακοπούλου
Keywords
Τυχαία Θέματα