Ο «χρυσαυγίτης» στο περίπτερο της ΝΔ, ο «νεοδημοκράτης αντι-ΣΥΡΙΖΑ» απ’ τη Βοστώνη και τα έρημα Χίλτον και Nike Store

 Ο απεσταλμένος του Business Insider, Joe Weisenthal, δημοσιεύει με καταιγιστικούς ρυθμούς τις προσωπικές ανταποκρίσεις του από τη βασανισμένη Αθήνα στο χαρακτηριστικό στυλ της νέο-gonzo ιντερνετικής δημοσιογραφίας.

Ο «Χρήστος» που υποστηρίζει 100% Χρυσή Αυγή

βλέπει μπάλα στο περίπτερο της Νέας Δημοκρατίας στο Σύνταγμα

Χθες γράφαμε για την πρώτη του ανταπόκριση που έστειλε σχεδόν μόλις πάτησε το πόδι του στην Αθήνα στην οποία μας γνώρισε τον ταξιτζή που πήρε από το αεροδρόμιο για να τον πάει στο ξενοδοχείο του στο Σύνταγμα. Τον «George» που στα 40 του και αφού έχασε το 75% του εισοδήματος του, επέστρεψε στο σπίτι των γονιών του αηδιασμένος από ΠΑΣΟΚ-ΝΔ και που στις εκλογές θα ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Joe Weisenthal

Στην επόμενη του ανταπόκριση ο Weisenthal συνεχίζει παρουσιάζοντας μας τον ελληνοαμερικανό συνεπιβάτη του στην πτήση Konstantin Varsos. Όπως μας λέει, ο Varsos έρχεται στην Ελλάδα από τη Βοστώνη όπου ζει ως σύμβουλος μάνατζμεντ, με μοναδικό σκοπό να ψηφίσει Νέα Δημοκρατία στις εκλογές της Κυριακής ώστε να αποτρέψει τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ που κατά τον ίδιο θα οδηγήσει στην έξοδο της Ελλάδας από την ευρωζώνη!

Το πρόβλημα της Ελλάδας σύμφωνα με τον κ. Varsos είναι η εκτεταμένη φοροδιαφυγή ενώ για τη λύση του προβλήματος δεν διστάζει να προτείνει μέχρι και την επιστράτευση γερμανών εφοριακών.

Στη συνέχεια ο Weisenthal μιλάει με έναν υποστηρικτή της Χρυσής Αυγής, έναν «100% νεοναζί», όπως χαρακτηριστικά τον περιγράφει, που πιστεύει ότι η Ελλάδα είναι θύμα μιας σιωνιστικής συνομωσίας!

Το περίπτερο της ΝΔ στο Σύνταγμα με τις τηλεοράσεις που παίζουν Euro 2012

Μάλιστα, τον συνάντησε στο προεκλογικό περίπτερο της Νέας Δημοκρατίας στο Σύνταγμα, όπου έχουν τοποθετηθεί τηλεοράσεις για να βλέπει ο κόσμος τα παιχνίδια του Euro 2012 και έτσι να φαίνεται ότι έχουν και κόσμο! (με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια).

Ο 65χρονος τύπος του είπε ότι τον λένε Χρήστο και του εξήγησε πώς η παγκόσμια σιωνιστική «κλεπτοκρατία» (που περιλαμβάνει ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, Άνγκελα Μέρκελ και Γκόλντμαν Σακς) συνωμότησαν για να κρατούν χρεωμένες τις χώρες εκ μέρους των τραπεζών.

Στις δύο ακόμα σύντομες ανταποκρίσεις του ο δημοσιογράφος δημοσιεύει φωτογραφίες που έβγαλε από το άδειο κατάστημα της Nike στο κέντρο της πόλης και σε ώρα που θα έπρεπε να σφύζει από πελάτες καθώς και το εξίσου έρημο λόμπι του Χίλτον, κάτι που του φάνηκε περίεργο και ενδεικτικό του κλίματος που επικρατεί στην Αθήνα.

Το άδειο κατάστημα της Nike στο κέντρο της πόλης

Το εξίσου έρημο λόμπι του Χίλτον

Δείτε τις ανταποκρίσεις του όπως τις δημοσιεύει εδώ

Διαβάστε εδώ τι γράφαμε για τη χθεσινή πρώτη του ανταπόκριση

Keywords
Τυχαία Θέματα