Ο χολωμένος Κοντομηνάς και το ανυπάκουο Mega στις υποδείξεις της «Χρυσής Αυγής» – «Τα θέλει ο κ…ς τους»!

Του Νίκου Νικητέα από τη στήλη «Media windows»

Περίπου 8 με 10 υπολογίζεται ότι είναι οι κραυγαλέες περιπτώσεις των «επίορκων» υπαλλήλων της ΕΡΤ που αναμένεται να τεθούν εκτός υπηρεσίας μετά την απόφαση της τρικομματικής κυβέρνησης για 15.000 απολύσεις στο δημόσιο τομέα.

Και μπορεί οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν να μην είναι το ίδιο αποτρόπαιες με την περίπτωση του

δολοφόνου φύλακα της ΕΡΤ, Παντελή Καζάκου που εκτελούσε εν ψυχρώ οικονομικούς μετανάστες στο κέντρο της Αθήνας πριν μια δεκαετία… Βαρύνονται όμως με κακουργήματα, και θα έπρεπε να είχαμε απαλλαγεί ως φορολογούμενοι από το βάρος της συντήρησής τους, πολύ πριν τη συγκεκριμένη απόφαση!

«Σπασμωδικές κινήσεις», χαρακτηρίζουν οι γνωρίζοντες τις αποφάσεις του Alpha, να μεγαλώσει τη διάρκεια του δελτίου του και να εντάξει στο πρόγραμμά του νέες ενημερωτικές εκπομπές. «Χωρίς κανέναν σχεδιασμό» αναφέρουν οι ίδιες πηγές, «Η διοίκηση του καναλιού επιχειρεί να αποκτήσει πολιτική επιρροή».

Γεγονός που οι διαδρομιστές του 6ου ορόφου της Κάντζας, αποδίδουν στον θυμωμένο ιδιοκτήτη, μετά την άτυχη έκβαση της διεκδίκησης μιας μεγάλης μπίζνας!

Αντίθετα στο Μαξίμου λέγεται ότι έχει εξαντληθεί η υπομονή τους με τα καμώματα της Έλλης Στάη, και τη θεωρούν αχάριστη… Δεδομένου ότι ανανέωσαν τη σύμβασή της, κόντρα στις αρνητικές εισηγήσεις ακόμη και μελών των κυβερνητικών εταίρων.

Πλήρη άρνηση επιδεικνύουν στο Mega να συμμορφωθούν στις υποδείξεις (!) της «Χρυσής Αυγής», για αυτό δεν αποκλείεται να δούμε νέο γύρο επεισοδίων και διαμαρτυριών έξω από το κανάλι, εν μέσω ούρων και ταραμοσαλάτας!

Η απόφαση του σταθμού να προβάλει τουρκικές σειρές μέχρι και την Μεγάλη Τετάρτη, που αρχίζει η κορύφωση του Θείου δράματος, κόντρα στα αισθήματα του χριστεπώνυμου Χρυσαυγίτικου πλήθους, αποδεικνύει την ξεροκεφαλιά των στελεχών του, αλλά και ότι «τα θέλει ο κωλ… τους», όπως εύστοχα θα μπορούσε να παρατηρήσει και ο γραμματέας του κόμματος, Νίκος Μιχαλολιάκος!

Και να κλείσουμε αποδίδοντας τα εύσημα στα αθλητικά τμήματα των καναλιών που έσωσαν την τιμή της ενημέρωσης στην κάλυψη των βομβιστικών επιθέσεων της Βοστώνης! Χωρίς αυτούς δεν θα είχαμε τις πρωτογενείς μαρτυρίες των μαραθωνοδρόμων που συμμετείχαν… Με κορυφαία του κ. Ανδριόπουλου στο δελτίο του Mega!

Keywords
Τυχαία Θέματα