Ο Χάρης Παπαδόπουλος και οι φίλοι του που παίρνουν δουλειές από την ΕΡΤ

email αναγνώστη

Ο Χάρης Παπαδόπουλος που διοικεί την ΕΡΤ, ως πρόεδρος της επιτροπής για την διαχείριση των πόρων για τον κινηματογράφο αποφάσισε να δώσει για 2 ταινίες στον κολλητό του κ. Νίκο Σέκερη το απίστευτο ποσό των 350.000 ευρώ. Στην εποχή της κρίσης και της εξαθλίωσης οι Χάρης Παπαδόπουλος και Νίκος Σέκερης διαχειρίζονται ήδη συνολικά 700.000 ευρώ (μαζί με την παραγωγή της ΕΡΤ που διαχειρίζονται

με τίτλο «Ες αύριον τα σπουδαία»), τα οποία έχουν πάρει από την Δημόσια ΕΡΤ και όχι από το ταμείο του πατέρα τους.

Όταν οι συντάξεις εξαφανίζονται, οι μισθοί εκμηδενίζονται και οι άνεργοι και πεινασμένοι όλο και πληθαίνουν, κάποιοι κάνουν πάρτυ στην ΕΡΤ.

Υπάρχουν πολλά ακόμα ερωτήματα που πρέπει να απαντηθούν άμεσα.

Για την εξωτερική παραγωγή της ΕΡΤ που διαχειρίζεται ο κ. Χάρης Παπαδόπουλος με τίτλο «Ες αύριον τα σπουδαία» που είναι, σε σχέση με τη διάρκεια της, η πιο ακριβή παραγωγή της ΕΡΤ (είναι ημίωρη και κοστίζει 16.580 ευρώ ενώ οι ημίωρες εκπομπές κοστίζουν περίπου 10.000 ευρώ). Πόσα γυρίσματα γίνονται, πόσο κοστολογούνται και πόσο είναι το πραγματικό τους κόστος?

Πόσο μοντάζ γίνεται, πόσο κοστολογείται και πόσο είναι το πραγματικό κόστος?

Πόσοι εργαζόμενοι προβλέπεται από τον επίσημα εγκεκριμένο προϋπολογισμό της ΕΡΤ και πόσοι χρησιμοποιήθηκαν? Γιατί δεν απασχολήθηκαν όλοι οι εργαζόμενοι ως είχατε υποχρέωση κ. Χάρη Παπαδόπουλε, ακόμη και ως πρόεδρος σωματείου εργαζομένων, αλλά και κατά το νόμο έπρεπε να απασχολήσετε? Και που πήγαν τα χρήματα για τις αμοιβές τους?

Σε ποιόν ανήκει η εταιρία με την οποία κάνετε τα γυρίσματα και το μοντάζ?

Ποιος είναι ο απολογισμός της προηγούμενης ημίωρης εκπομπής που σας είχε ξαναδώσει η ΕΡΤ πριν 2 χρόνια με παρέμβαση του κ. Ζάνου Γεωργανδρέα, με τίτλο «Εκτός των τειχών» και κόστισε στον Ελληνικό λαό 400.000 ευρώ? Τηρήθηκε ο προϋπολογισμός? Εργάσθηκαν όλοι οι εργαζόμενοι που προέβλεπε η Σύμβασή σας με την ΕΡΤ?

Ο κ. Νίκος Σίμος είναι έτοιμος να υπογράψει ό,τι του φέρνει ο κ. Χάρης Παπαδόπουλος? Θα υπογράψει δηλαδή τις ταινίες του κ Νίκου Σέκερη?

Θα υπογράψει τις 80.000 ευρώ για την ταινία με τίτλο «Άδικος κόσμος»? Πρόκειται για ταινία που γυρίστηκε πριν 2 χρόνια, έχει παιχθεί στους κινηματογράφους και έκανε μόνο 8.000 εισιτήρια (για να αποσβέσει μια ταινία 80.000 ευρώ πρέπει να έχει κάνει τουλάχιστον 200.000 εισιτήρια). Τι ποσοστά θα πάρει η ΕΡΤ σε μια εμπορική αποτυχία που έχει κλείσει τον κύκλο της και δεν ελπίζει ούτε σε ένα επί πλέον εισιτήριο? Και όταν μάλιστα αυτή η ταινία δεν κόστισε ούτε καν 80.000 ευρώ?

Ποια είναι η σχέση του κ. Μάνου Καμπανέλλη διευθυντή του γραφείου του κ. Νίκου Σίμου, με τον Χάρη Παπαδόπουλο και ποιος ο ρόλος του σε όλα αυτά?

Αυτά είναι μόνο για αρχή. «Εκτός των τειχών λοιπόν» και … «Αύριο τα πιο σπουδαία»…

Keywords
Τυχαία Θέματα