Ο Ant1 με τα τεχνικά του, στο Mega με τις διαδηλώσεις!

Το σχόλιο της ημέρας; Ο Ant1 μονίμως με τα τεχνικά του προβλήματα, το Mega με τις συγκεντρώσεις! Αυτό είναι το television του country μας! Το ένα channel παλεύει κάθε φορά με τα μηχανήματα να ισιώσει τα καλώδια να βγάλει άκρη με τα ηλεκτρικά, οι άλλοι στη Μεσογείων, έχουν τους εξοργισμένους! Με την προπαγάνδα τους, που μαζεύεται κάθε λίγο και λιγάκι κόσμος και ντουνιάς από κάτω! Μία είσοδο να τους έβαζε, το

έλυνε το οικονομικό του θέμα!

Αποκαλυφθήκατε
Τρέλα! Όταν λέμε τρέλα εννοούμε… κορδέλα! Δεν πρόλαβε να πέσει μαύρο στον Ant1 και πήξαμε στα μέηλ, τι θα γίνει με το τούρκικο του channel! Μιλάμε για πρεμούρα όχι αστεία! Έξαλλος ο πληθυσμός!

Αναπάντεχο ρεπό
Personally, ξενερώσαμε με την αναβολή του Ράδιο Αρβύλα! Ε ρε fuck βραδιάτικο! Εκεί που είχες ρίξει τρελό γέλιο χθες με τα βιντεάκια τους και τους περίμενες και today, γιοκ! Είναι να μην σιχτιρίζεις με το electricity!

Καλό!
Συνεχίζουμε. Αφασία! Η Άννα Παναγιωταρέα που κάναμε watch στο δελτίο του Ευαγγελάτου νωρίτερα. Τι μπουμπούνισε η journalist και κοπήκαμε; Έλεγαν για τον εμίρη, τα πλούτη του κτλ με αφορμή το ταξίδι του Σαμαρά, πετάει σχόλιο ο Ευαγγελάτος για το ότι είναι και «ατημέλητος» με τις παντόφλες του, κάνοντας watch πλάνα του από νησί… και εκσφενδονίζει από το παράθυρο το woman, «Και εγώ με τόσα λεφτά ατημέλητη θα ήμουνα»!

Έλα μαμά με βλέπεις…;
Ο άλλος στο δελτίο του Σρόιτερ, έβγαζε τη γλώσσα! Είχε ο άνκορμαν σε σύνδεση τον ρεπόρτερ που μετέδιδε από το Φάληρο τις ειδήσεις για τους εργαζόμενους στα ΜΜΜ κτλ. και από πίσω του… ήταν ένας τύπος που μίλαγε στο τηλέφωνο, του έλεγαν προφανώς ότι τον βλέπουν και αυτός έκανε τα σινιάλα του!

Είναι οι μέρες της!
Άσχετο, αλλά πάντως πλάκα πλάκα τελευταία η Στάη έχει… φορτσάρει! Τη μία interview τον περιζήτητο Παπακωνσταντίνου, την άλλη Στουρνάρα, χθες Τσίπρα! Τον Φιλέα Φογκ όπως τον μπουμπούνισε και ο Τσίμας! Σαρώνει σε καλεσμένους η ανκοργούμαν!

Γιώτα Δημητρακοπούλου

Keywords
Τυχαία Θέματα