Ντιμπέιτ - νίκη για Τσίπρα και ΣΥΡΙΖΑ

Καταλυτικό ρόλο για το εκλογικό αποτέλεσμα της Κυριακής αναμένεται να διαδραματίσει η τηλεοπτική αναμέτρηση μεταξύ του Αλ. Τσίπρα και του Ευ. Μεϊμαράκη, καθώς προσέφερε στους πολίτες την ευκαιρία να συγκρίνουν τα προγράμματα που προτείνουν τα δύο κόμματα για τη χώρα και να ενημερωθούν για το τι εκπροσωπεί έκαστος. Και η σύγκριση ήταν συντριπτική.

Συντριβή Μεϊμαράκη σε συνεργασίες, χρέος, προσφυγικό

Ο Αλ. Τσίπρας

δεσμεύτηκε να αγωνιστεί για να διευρύνει τις δυνατότητες που παρέχει η συμφωνία αρχίζοντας από τη διαπραγμάτευση για την αναδιάρθρωση του χρέους, υπερασπίστηκε την ανάγκη «μεγάλων τομών» στην οικονομία και το κράτος για να τεθεί η χώρα σε τροχιά ανάπτυξης, άνοιξε μέτωπο με το αμαρτωλό σύστημα διαπλοκής και διαφθοράς και έθεσε καθαρά το δίλημμα των εκλογών μεταξύ «μιας προοδευτικής ή μιας συντηρητικής κυβέρνησης».

Ο Ευ. Μεϊμαράκης εμφανίστηκε και πάλι ως εκπρόσωπος του φθαρμένου πολιτικού συστήματος, αλλά αυτό που εντυπωσίασε ήταν το «ναυάγιό» του σε τρία κρίσιμα ζητήματα: Κατέστη πασίδηλο ότι δεν έχει καμιά πρόθεση να επαναδιαπραγματευτεί το δημόσιο χρέος για να μην έρθει σε σύγκρουση με την παρέα Σόιμπλε, δεν μπόρεσε να αρθρώσει λέξη για το τεράστιο ζήτημα των προσφύγων, παρ” ότι δέχθηκε τέσσερις ερωτήσεις, και ακύρωσε την προεκλογική στρατηγική της Ν.Δ. περί οικουμενικής κυβέρνησης, λέγοντας ότι δεν θέλει τον Τσίπρα ούτε για πρωθυπουργό, ούτε για αντιπρόεδρο, ούτε για τίποτα!
Πηγή Αυγή

The post Ντιμπέιτ - νίκη για Τσίπρα και ΣΥΡΙΖΑ appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα