Νταμπλ σκορ για την Αμαλία Κάτζου

Η άρτια παρουσίαση και η καλή τηλεθέαση δικαιώνει την επιλογή Ευαγγελάτου

Είναι από τα πιο φρέσκα πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης και μάλιστα στο δύσκολο τομέα της ενημέρωσης. Ξεχώρισε αμέσως με τις εμφανίσεις της στη δημοσιογραφική ομάδα του Νίκου Ευαγγελάτου κάθε απόγευμα στην εκπομπή «Live» του «Ε TV». Καθαρός λόγος, παρεμβατικός που στηρίζεται στην πολύ καλή γνώση του ρεπορτάζ… η δυναμική Αμαλία Κάτζου με θητεία σε επιτελικές θέσεις οικονομικών εφημερίδων, κατάφερε γρήγορα να κερδίσει τις εντυπώσεις και στον απαιτητικό χώρο της τηλεόρασης.

Με

βασικά όπλα την εργατικότητα, τον επαγγελματισμό και κυρίως τη μελέτη των θεμάτων που χειρίζεται, η δημοσιογράφος κέρδισε αμέσως το τηλεοπτικό στοίχημα και η απόδειξη δεν είναι άλλη από την επιβράβευση του εμπειρότατου τηλεοπτικά Νίκου Ευαγγελάτου… να της εμπιστευθεί την παρουσίαση της εκπομπής του και να τον αντικαταστήσει για τις ημέρες που θα απουσιάζει λόγω των γιορτών.

Η Αμαλία Κάτζου από τα μέσα της εβδομάδας ανέλαβε την παρουσίαση του καθημερινού «Live News» στο « E TV»… Δικαιώνοντας την απόφαση του Νίκου Ευαγγελάτου, αφού εκτός της άψογης και άρτιας παρουσίασης και του συντονισμού, κατάφερε σε μια απαιτητική εβδομάδα με μεγάλα γεγονότα σε εξέλιξη, από τη δολοφονία του ρώσου πρέσβη στην Τουρκία, μέχρι την επίθεση στο Βερολίνο… να συγκρατήσει τον κύριο όγκο των τηλεθεατών της εκπομπής, διατηρώντας τις καλές τηλεθεάσεις!

The post Νταμπλ σκορ για την Αμαλία Κάτζου appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα