Νικητής ο Γρηγόρης – Μόλις πέρασε τη βάση η Στάη

Υπερείχε του ανταγωνισμού το δίδυμο Τρέμη – Ευαγγελάτος τη χθεσινή τηλεοπτική νύχτα

Αφού ξεκαθαρίσουμε ότι νικητής στη χθεσινοβραδινή τηλεοπτική μάχη – μακράν, ήταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με τα «Καρντάσιανς» στον ΑΝΤ1, σημειώνοντας 19,5% μέσο όρο και 23,8% στα νεανικά κοινά… Από το πρώτο crash test

ανάμεσα στις δύο νέες πολιτικές εκπομπές του MEGA με την Όλγα Τρέμη και τον Νίκο Ευαγγελάτο και του ALPHA με την Έλλη Στάη, προέκυψε ότι οι τηλεθεατές προτίμησαν το δημοσιογραφικό δίδυμο του μεγάλου καναλιού. Συγκεκριμένα η εκπομπή «ONline» σημείωσε μέσο όρο 12,7% και την είδαν 306.000 τηλεθεατές, έναντι της «Ίντριγκας» που σημείωσε μόλις 10,2% και την παρακολούθησαν 233.000 τηλεθεατές.

Αν και είναι πολύ νωρίς για συμπεράσματα σχετικά με το πώς θα κινηθούν οι δύο εκπομπές που θα βρίσκονται κάθε δεύτερη Τετάρτη «απέναντι»… Σημειώνεται ότι εχθές τουλάχιστον η νέα εκπομπή του ALPHA που φιλοξένησε τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη πήρε lead in 16,3% από την «10η εντολή», αλλά δεν κατάφερε να το κρατήσει, με αποτέλεσμα να χάσει 6 μονάδες. Ενώ αντίστοιχα η εκπομπή του MEGA που φιλοξένησε τον υπουργό οικονομίας και υποδομών Γιώργο Σταθάκη πήρε μικρότερο lead in, δηλαδή 14,3% και κατάφερε να χάσει μόλις 2 μονάδες.

Τέλος, αν και στις πολιτικές εκπομπές έχει εξαιρετική σημασία ο καλεσμένος και φυσικά το θέμα… Η πρεμιέρα της νέας εκπομπής του ALPHA με την Έλλη Στάση ήταν βιαστικά στημένη, έδειχνε στατική και φυσικά δεν είχε καμία πρωτοτυπία σε σχέση με την αντίπαλή της στο MEGA που φιλοξενεί κοινό και μάλιστα σε συμπρωταγωνιστικό ρόλο, κάνει εκτεταμένη χρήση των social media, είναι πολυθεματική και φυσικά εναλλάσσει τα πάνελ των καλεσμένων της.

The post Νικητής ο Γρηγόρης – Μόλις πέρασε τη βάση η Στάη appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα