Νίκη Παπανδρέου έναντι Κουτσούμπα στα δελτία ειδήσεων

Με περίπου 4 μονάδες προηγήθηκε το χθεσινό δελτίο ειδήσεων του ANT1 με τη Μαρία Χούκλη έναντι του MEGA με την Όλγα Τρέμη. Με άλλα λόγια οι τηλεθεατές σε αντίθεση με την κοινή γνώμη όπως τουλάχιστον την καταγράφουν οι δημοσκοπήσεις «ψήφισαν» Γιώργο Παπανδρέου που φιλοξένησε το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1

και όχι τον Δημήτρη Κουτσούμπα που παραχώρησε συνέντευξη στο δελτίο του MEGA. Παρά λοιπόν τη σκληρή κριτική που δέχθηκε η Μαρία Χούκλη για τη συνέντευξη του Γιώργου Παπανδρέου – κυρίως επειδή δεν τον άφηνε να ολοκληρώσει τις απαντήσεις του – το δελτίο ειδήσεων του ANT1 τερμάτισε πρώτο με μέσο όρο 20,8%, ενώ το MEGA με τον Δημήτρη Κουτσούμπα του ΚΚΕ που αντίθετα δεν άφηνε τους δημοσιογράφους να του υποβάλλουν ερωτήσεις, τερμάτισε στη δεύτερη θέση με 16,1%, στην τρίτη θέση βρέθηκε το δελτίο ειδήσεων του STAR με τη Μάρα Ζαχαρέα και μέσο όρο 11,1%.

Να σημειωθεί ότι με εξαίρεση το δελτίο ειδήσεων του STAR που τηρεί σχεδόν ευλαβικά την ώρα έναρξης και λήξης, τα δελτία ειδήσεων του ANT1 και του MEGA – λόγω προεκλογικής περιόδου, ολοκληρώνουν άλλοτε με μισή ώρα και άλλοτε με σαράντα πέντε λεπτά καθυστέρηση.

Ανεξάρτητα όμως από τη διάρκεια των δελτίων που είναι προσωρινό φαινόμενο, σημαντικό ρόλο σε επίπεδο ανταγωνισμού έχει και το lead in του δελτίου ειδήσεων. Για παράδειγμα εχθές το «Μπρούσκο» του ΑΝΤ1 σημείωσε μέσο όρο 31,4%, τα «Κλεμμένα όνειρα» του MEGA 14,7%, ενώ η ελληνική ταινία του STAR μόλις 4,1%!

The post Νίκη Παπανδρέου έναντι Κουτσούμπα στα δελτία ειδήσεων appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα