Aytoi einai oi yποψηφιοι βουλευτες απο τον αθλητισμο...

18:46 14/1/2015 - Πηγή: Fimotro
ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
Ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης και πρώην διεθνής μπασκετμπολίστας Βασίλης Κικίλιας ...
είναι υποψήφιος στην Α' Αθηνών. Στην Α' Θεσσαλονίκης είναι ξανά υποψήφιοι, ο πρώην Υπουργός, βουλευτής και Σύμβουλος Οργάνωσης και Επικοινωνίας της Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ Σταύρος Καλαφάτης και ο πρώην Υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Ορφανός, ενώ υποψήφιος βουλευτής Β' Περιφέρειας Θεσσαλονίκης,είναι
ο πρώην Πρόεδρος του ΠΑΟΚ Νίκος Βεζυρτζής

Στην Κατερίνη κατεβαίνει ξανά ο βουλευτής και πρωταθλητής του μήκους Κώστας Κουκοδήμος. Ο πρώην ποδοσφαιριστής και αθλητής του στίβου Βασίλης Σιδέρης είναι υποψήφιος στην Αργολίδα, όπως και ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιάννης Ανδριανός.

ΣΥΡΙΖΑ

Πρωταθλήτρια Κολύμβησης επί πολλά χρόνια η Ελένη Αυλωνίτου είναι υποψήφια στην Β' Αθήνας. Από το χώρο του ποδοσφαίρου ο διαιτητής Πέτρος Κωνσταντινέας ζητά την ψήφο των πολιτών στη Μεσσηνία.

ΠΑΣΟΚ

Ο βουλευτής Επικρατείας και τέσσερις φορές Ολυμπιονίκης, ο Πύρρος Δήμας, θα είναι υποψήφιος βουλευτής στη Β' Περιφέρεια Αθηνών. Η πρώην Γενική Γραμματέας Αθλητισμού Κυριακή Γιαννακίδου και πρωταθλήτρια του στίβου κατεβαίνει για πρώτη φορά υποψήφια, στη Β' Θεσσαλονίκης, ενώ στην Α' Θεσσαλονίκης θα δοκιμάσει την τύχη του ο προπονητής βόλεϊ Κώστας Χαριτωνίδης. Ο αθλητικός συντάκτης Παντελής Περιβολάρης είναι υποψήφιος στο νομό Καστοριάς.

ΚΚΕ

Από τον χώρο του αθλητισμού στα ψηφοδέλτια του Κομμουνιστικού Κόμματος, συμμετέχει ο πρώην διεθνής διαιτητής Βασίλης Νικάκης στην Αιτωλοακαρνανία αλλά και ο Κώστας Πετρόπουλος, πρώην προπονητής της εθνικής ομάδας μπάσκετ, ως υποψήφιος στην Αχαϊα. Ο αθλητικός συντάκτης Μιχάλης Λεάνης είναι υποψήφιος στην Α' Πειραιά.

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

Υποψήφιος με τους Ανεξάρτητους Έλληνες θα είναι στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου ο σπουδαίος άσος του Παναθηναϊκού Κριστόφ Βαζέχα που θα πολιτευθεί στην Α' Αθηνών, ενώ στην ίδια περιφέρεια θα είναι υποψήφιος και η πρώην πρωταθλήτρια του στίβου Ελενα Κουντουρά.

ΠΟΤΑΜΙ

Στις λίστες του κόμματος του Σταύρου Θεοδωράκη στη Β' Αθηνών βρίσκεται ο Στέλιος Προσαλίκας από το χώρο του βόλεϊ, που έκανε μεγάλη καριέρα ως παίκτης και προπονητής, ενώ διετέλεσε και Πρόεδρος της Ομοσπονδίας βόλει, αλλά και η μεγάλη δόξα του μπάσκετ με τη φανέλα του Παναθηναϊκού Μέμος Ιωάννου.

Στην Περιφέρεια Αττικής είναι υποψήφιος ο Ολυμπιονίκης του πόλο Γιώργος Μαυρωτάς, ενώ η πρώην αθλήτρια του Ολυμπιακού στο πόλο και Ολυμπιονίκης, η Σταυρούλα Αντωνάκου θα είναι υποψήφια στη Β΄Πειραιά

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο πρώην διαιτητής Σωτήρης Βοργιάς είναι υποψήφιος στην Β' Περιφέρεια Πειραιά!

ΚΙΔΗΣΟ

Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας ποδηλασίας Θανάσης Τερζής είναι υποψήφιος στην Β' Πειραιά.

ΛΑΟΣ

Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού Γιώργος Ανατολάκης θέλει να επιστρέψει στην Βουλή και είναι υποψήφιος στη Β' Πειραιώς.

Πηγή: gazzetta.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα