Νέο μέτωπο Τατσόπουλου-Αυγής – «Ματαιοπονείτε» για τη φυγή μου κύριοι

Νέο «μέτωπο» άνοιξε την Τετάρτη μεταξύ του βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Πέτρου Τατσόπουλου και της εφημερίδας «Αυγή», με αφορμή άρθρο που δημοσιεύτηκε με την υπογραφή του Γιώργου Ανανδρανιστάκη.

«Ορισμένοι στον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς φαίνεται, είναι φανατικοί οπαδοί της θεωρίας ‘Και την πίτα ολάκερη και το σκύλο χορτάτο’, τουτέστιν ΚΑΙ να μην με διαγράψουν ΚΑΙ να φύγω μόνος μου», σημείωσε χαρακτηριστικά μέσω Facebook

ο κ. Τατσόπουλος, κάνοντας λόγο για «ένα ακόμη ηλίθιο» άρθρο και για «πόλεμο νεύρων» εναντίον του.

«Προχτές ο Μουλόπουλος, χτες ο Καρτερός, σήμερα ο Ανανδρανιστάκης. Τους πληροφορώ ότι ματαιοπονούν. Αφού τους υπενθυμίσω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει το αναφαίρετο δικαίωμα να με διαγράψει από την κοινοβουλευτική του ομάδα όποτε και αν το θελήσει, τους διαβεβαιώνω επίσης ότι ΑΝ φύγω μόνος μου, θα φύγω όταν το κρίνω εγώ και όχι όταν το κρίνουν εκείνοι. Τα παιχνιδάκια περιττεύουν», συμπληρώνει ο κ. Τατσόπουλος.

Υπενθυμίζεται πως η αντιπαράθεση του κ. Τατσόπουλου με τον Δημήτρη Μουλόπουλο συζητήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα στη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, κατά την οποία ο πρόεδρος του κόμματος, Αλέξης Τσίπρας, επιχείρησε να κατευνάσει τα πνεύματα.

Στον απόηχο της συνεδρίασης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο κ. Τατσόπουλος εξαπέλυσε νέες «βολές» κατά των επικριτών του, κάνοντας λόγο για πρόσωπα στους κόλπους του ΣΥΡΙΖΑ που έχουν «Ζαχαριαδικές» τακτικές, και αντιλαμβάνονται τους πάντες είτε ως συμμάχους είτε ως προδότες.
Πηγή skai.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα