Νέα κόντρα κυβέρνησης-αντιπολίτευσης για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας

Νέος γύρος στην κόντρα κυβέρνησης-αντιπολίτευσης, ξεκίνησε με αφορμή συνέντευξη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλ. Τσίπρα μέσω της οποίας ζητά από τον Α. Σαμαρά να επισπεύσει την διαδικασία εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας, αν πιστεύει ότι διαθέτει τους 180 βουλευτές που απαιτούνται. Η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη κατηγόρησε

τον Αλ. Τσίπρα ότι με το δικό του τυχοδιωκτικό τρόπο αποφάσισε να «γιορτάσει» τα 40 χρόνια από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας.

«Προκειμένου να αυξήσει τον αριθμό των… «υπέρμαχων του κοινοβουλευτισμού» στους 139, δεν διστάζει να συναθροίσει και τις ψήφους των βουλευτών της Χρυσής Αυγής αναζητώντας τες ακόμη και… στις φυλακές Κορυδαλλού», ανέφερε η κα Βούλτεψη σχολιάζοντας τα όσα δήλωσε ο Αλ. Τσίπρας στην Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία, κάνοντας παράλληλα λόγο για πρωτοφανή ομολογία σύμπραξης με στόχο την καταστροφή της χώρας.

«Δεν χρειάζεται να σχολιάσουμε κανένα άλλο σημείο της συνέντευξης με την οποία ο κ. Τσίπρας τολμά να προβαίνει σε υποδείξεις προς τον πρωθυπουργό σχετικά με τον χρόνο έναρξης της διαδικασίας για την προεδρική εκλογή», συμπλήρωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος.

Επίσης κάλεσε τα υπόλοιπα κόμματα της αντιπολίτευσης «τις υπογραφές των οποίων συνειδητά συναρίθμησε με αυτές της Χ.Α ο κ. Τσίπρας» να απαντήσουν αν πράγματι του έχουν παραδώσει τα κλειδιά.

«Διαφορετικά πρέπει να τον καταγγείλουν για εξουσιομανή αυθαιρεσία, πολιτικό καιροσκοπισμό και επέμβαση στα εσωτερικά τους. Ιδού η Ρόδος…» σημειώνει στη δήλωσή της η κα Βούλτεψη.

Απαντώντας, ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει:

«Η κυβέρνηση των Πράξεων Νομοθετικού Περιεχομένου και των «θερινών πραξικοπημάτων» να κρατήσει τις υποδείξεις για τον εαυτό της, όσο κι αν δεν μπορεί να κρύψει τον πανικό που τη διακατέχει μπροστά στην κατάρρευση».
Πηγή ethnos.gr

The post Νέα κόντρα κυβέρνησης-αντιπολίτευσης για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα