Ν. Παππάς: «Η μόνιμη καταψήφιση είναι ασύμβατη με την κοινή πορεία»

«Αυτό που δεν θα άντεχε η πρώτη αριστερή κυβέρνηση θα ήταν η ασύντακτη χρεοκοπία, η κατάρρευση μιας τράπεζας και η απώλεια καταθέσεων. Αυτό απετράπη», λέει στην «Εφ.Συν.» ο Νίκος Παππάς

Σαφές μήνυμα στους διαφωνούντες βουλευτές στέλνει ο υπουργός Επικρατείας και στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού, Νίκος Παππάς, δηλώνοντας στην «Εφ.Συν.» ότι ο Αλέξης Τσίπρας

είναι ο τελευταίος που θα επιλέξει τη διάσπαση, όμως η μόνιμη καταψήφιση είναι ασύμβατη με την κοινή πορεία και επίσης ότι «η στήριξη ή μη μιας κυβέρνησης είναι πολύ μεγαλύτερης κλίμακας επιλογή από την κατάθεση μιας τροπολογίας στην Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ»

Μετά τον ανασχηματισμό, ποιες είναι οι βασικές προτεραιότητες της κυβέρνησης και ποιος ο χρονικός της ορίζοντας; Πολλοί έσπευσαν να προβλέψουν άμεσα εκλογές.

Η προτεραιότητα δεν είναι άλλη από την ολοκλήρωση της συμφωνίας το συντομότερο δυνατό. Η κυβέρνηση εξάντλησε τα όρια της διαπραγμάτευσης, της εντολής και της αντοχής του λαού. Προτεραιότητά μας είναι να ανασχεθούν οι δυσμενείς επιπτώσεις της συμφωνίας. Είναι η προστασία των αδυνάμων. Είναι η πυροδότηση της συζήτησης σε ευρωπαϊκό επίπεδο για την αποτελεσματικότητα αυτών των προγραμμάτων. Οσο για τις εκλογές, είναι λογικό να αναπτύσσονται σενάρια όταν τόσοι βουλευτές της πλειοψηφίας καταψήφισαν τη συμφωνία. Μην περιμένετε λοιπόν να κοπάσουν.

Για τη συνέχεια ΕΔΩ

The post Ν. Παππάς: «Η μόνιμη καταψήφιση είναι ασύμβατη με την κοινή πορεία» appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα