Μητσοτάκης: Το πρόγραμμά σας είναι πρόχειρο και μη κοστολογημένο

Για ένα πρόχειρο και μη κοστολογημένο πρόγραμμα έκανε λόγο από το βήμα της Βουλής ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι κοροϊδεύει συστηματικά τους Έλληνες και τις Ελληνίδες.

Στο κοινοβουλευτικό «ντεμπούτο» του ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο κ. Μητσοτάκης προχώρησε σε κατά μέτωπον επίθεση εναντίον της κυβέρνησης. «Ο απολογισμός του έργου σας συνοψίζεται σε μια φράση: είστε η πιο επιβλαβής κυβέρνηση στην ιστορία της μεταπολιτευτικής Ελλάδας» δήλωσε

ο κ. Μητσοτάκης, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι η κυβέρνηση οδήγησε τη χώρα στα όρια της εξόδου από την Ευρωζώνη: «Υπογράψατε τρίτο μνημόνιο. Κλείσατε τις τράπεζες» είπε ο κ. Μητσοτάκης.

Μάλιστα, ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης ισχυρίστηκε ότι σε περίπτωση που δεν είχαν πραγματοποιηθεί οι εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, η χώρα θα βρισκόταν σε καλύτερη κατάσταση: «Ακόμη και αυτοί που σας αναγνωρίζουν καλές προθέσεις, θεωρούν πως έχετε αποτύχει».

Απαντώντας στο σχόλιο του Αλέξη Τσίπρα περί βιωσιμότητας του ασφαλιστικού, ο κ. Μητσοτάκης διερωτήθηκε: «Όταν τάζατε την 13η σύνταξη δεν γνωρίζατε ότι το ασφαλιστικό σύστημα δεν ήταν βιώσιμο; Όταν μιλούσατε για την αύξηση του κατώτατου μισθού, το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης, την κατάργηση των μνημονίων;» δήλωσε ο κ. Μητσοτάκης, και συνέχισε: «Εσείς μπορεί όλα αυτά να θέλετε να τα ξεχάσετε, οι πολίτες, όμως, δεν τα ξεχνούν».

Ο κ. Μητσοτάκης έστρεψε τα «πυρά» του και προσωπικά κατά του Αλέξη Τσίπρα, κατηγορώντας τον ότι «δηλητηριάζει» την κοινωνία με ταξικό μίσος. «Μας πάτε πολύ πίσω, κ. Τσίπρα» ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης, και συνέχισε: Ως νέος αρχηγός της ΝΔ έχω δεσμευτεί να μην επαναλάβω λάθη του παρελθόντος. Αλλά μην αποποιείστε κι εσείς τη δική σας ευθύνη. Εσείς και οι δυνάμεις του λαϊκισμού, και πρακτικές που είναι ενσωματωμένες στο DNA του ΣΥΡΙΖΑ».
Πηγή ethnos.gr

The post Μητσοτάκης: Το πρόγραμμά σας είναι πρόχειρο και μη κοστολογημένο appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα