Μητέρα ομολόγησε ότι σκότωσε τα παιδιά της ρίχνοντας το αυτοκίνητο σε λίμνη

Χωρίς λόγια…

Μία 37χρονη γυναίκα από το νότιο Σουδάν ομολόγησε στο δικαστήριο ότι σκότωσε τα τρία παιδιά της, ρίχνοντας το αυτοκίνητο μέσα σε λίμνη, στην Αυστραλία, το 2015.

Η Akon Guode αφαίρεσε τη ζωή του ενός έτους Bol και των τετράχρονων διδύμων Hanger και Madit, ενώ το τέταρτο παιδί της, ο 6χρονος Alual, ήταν επίσης μέσα στο αυτοκίνητο αλλά επέζησε.

Η 37χρονη μητέρα, με τη βοήθεια μεταφραστή, ομολόγησε στο Ανώτατο Δικαστήριο της Βικτόρια την ενοχή της για τις δολοφονίες.

Η ιστορία

της οικογένειας, που έφτασε στην Αυστραλία το 2008, «ξαναζωντάνεψε» στο δικαστήριο. Ο πατέρας των παιδιών, Joseph Manyang, είπε ότι η γυναίκα είχε ισχυριστεί ότι πριν την πτώση του αυτοκινήτου στη λίμνη είχε αισθανθεί ζαλάδα. Την περιέγραψε ως μία μητέρα που αγαπούσε τα παιδιά της και ισχυρίστηκε ότι δεν θα τους έκανε ποτέ κακό σκόπιμα. Ωστόσο ένας μάρτυρας «κλειδί» είπε στην αστυνομία ότι την ημέρα της τραγωδίας η Guode είχε αναφέρει ότι θα σκότωνε τα παιδιά της.

Περαστικοί και ομάδες διάσωσης είχαν προσπαθήσει απεγνωσμένα να σώσουν τα παιδιά μετά την πτώση του αυτοκινήτου στη λίμνη, ωστόσο ήταν ήδη αργά για τα τρία αδελφάκια.

Η 37χρονη θα παραμείνει υπό κράτηση μέχρι την επόμενη εμφάνισή της στο δικαστήριο, στις 31 Ιανουαρίου.
Πηγή ethnos.gr

The post Μητέρα ομολόγησε ότι σκότωσε τα παιδιά της ρίχνοντας το αυτοκίνητο σε λίμνη appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα