Αμετανόητος… χωρίς συγγνώμη!

13:45 16/1/2017 - Πηγή: Fimotro

Γράφει ο Κ.Π.

([email protected])

Σε μια οποιαδήποτε ευνομούμενη χώρα, ένας υπουργός, μετά το «κάζο» που έπαθε με αποφάσεις και νόμο που κατάργησε το ανώτατο δικαστήριο, θα είχε παραιτηθεί. Στην Ελλάδα όμως κάτι τέτοιο είναι αδιανόητο. Δεν υπάρχει «τσίπα!!!».

Ο πρώην υπουργός επικρατείας, αφού ταλαιπώρησε μια ολόκληρη βουλή, ξεφτίλισε τους βουλευτές ψηφίζοντας τον ν.4339.2015, πήρε αποφάσεις για το ΕΣΡ

και τις τηλεοπτικές άδειες, βρίσκεται ακόμη στη θέση του χαμογελώντας μετά την απόφαση του ΣτΕ!!!

Είναι ο άνθρωπος που ταπείνωσε τον επιχειρηματικό κόσμο, κλεινοντάς τους σε σκοτεινούς θαλάμους ζητώντας λύτρα αδειοδότησης. Μια διαδικασία πρωτοφανή για τα παγκόσμια τηλεοπτικά δρώμενα.

Εμείς με πολλές αναρτήσεις όπως και όλα τα ΜΜΕ, με στοιχεία και επιχειρήματα είχαμε αναφερθεί στο παράνομο της όλης υπόθεσης, ζητώντας μάλιστα από τους ενδιαφερόμενους καναλάρχες να απέχουν του διαγωνισμού, διότι θα εκπέσει στο πρώτο δικαστήριο.

Σύσσωμη η αντιπολίτευση και ο νομικός κόσμος είχαν ταχθεί υπέρ της αντισυνταγματικότητας του νόμου και των αποφάσεων του τότε υπουργού επικρατείας και νυν «προαχθέντα» σε ψηφιακής πολιτικής.

Τα παπαγαλάκια των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και οι βουλευτές που ψήφισαν το νόμο σαν «κοτούλες», έτοιμες προς βρώση, κελαηδούσαν από το πρωί ως το βράδυ για τη νομιμότητα του νόμου, με προεξάρχοντα τον νύν προαχθέντα σε αναπληρωτή υπουργό, Σωκράτη Φάμελο που τώρα κατάπιε τη γλώσσα του!

Δυόμιση μήνες μετά την κρίσιμη συνεδρίαση της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας για τις τηλεοπτικές άδειες η απόφαση του ΣτΕ είναι κρυστάλλινη:
Οι διατάξεις του εν λόγω νόμου (4339 του 2015 άρθρο 2 παράγραφος 2) με τις οποίες ανατέθηκαν στον υπουργό οι αρμοδιότητες για τη διαγωνιστική διαδικασία» ακυρώνονται.
Συγκεκριμένα:
α)Η απόφαση του υπουργού Επικρατείας για μεταβίβαση της διαγωνιστικής διαδικασίας στην γενική γραμματεία ενημέρωσης

β)Η απόφαση του γενικού γραμματέα ενημέρωσης περί συστάσεως 5μελούς επιτροπής για τη διενέργεια του διαγωνισμού.

Και ενώ αυτά αναφέρει επί της ουσίας η απόφαση του ΣτΕ, έχουμε και τον κύριο Παππά, αμετανόητο…να κάνει δηλώσεις νίκης(!) αντί να ζητήσει συγνώμη για το κάζο που έπαθε και να παραιτηθεί. Με παπατζήδικα κόλπα προσπαθεί να αμφισβητήσει την απόφαση αναφέροντας σε ανακοινωσή του ότι:
Το Ανώτατο Δικαστήριο θεωρεί:
α) αναγκαία τη γρήγορη επανάληψη του διαγωνισμού κατ’ εφαρμογή του νόμου 4339/15 -άρα όσοι μιλούσαν περί “αντισυνταγματικού νόμου Παππά“ ας το ξανασκεφτούν.
β) παράνομη τη μέχρι σήμερα λειτουργία των τηλεοπτικών σταθμών -ας το σκεφτούν όσοι έλεγαν ότι δεν χρειάζονται άδειες.
γ) σπάνιο πόρο του Δημοσίου τις τηλεοπτικές συχνότητες -ας το σκεφτούν όσοι έλεγαν ότι οι άδειες μπορούν να είναι άπειρες.

«Aἰδώς Ἀργεῖοι» κύριε υπουργέ της ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών, ενημέρωσης, προπαγάνδας και ψηφιακής νέας τεχνολογίας!!!

Αξίζει πάντως το σκεπτικό της απόφασης του ΣτΕ να διδάσκεται στις νομικές σχολές για να μην υπάρξουν στο μέλλον τέτοια νοσηρά φαινόμενα και πολιτικά μυαλά να παραβιάζουν και να καταπατούν το σύνταγμα της χώρας! Πάντα θα υπάρχουν πολυζωίδηδες και Τερτσέτηδες που θα αντιστέκονται στην εξουσία!

Keywords
Τυχαία Θέματα