Μεγαλύτερη απειλή για την κυβέρνηση ο «πληγωμένος» καναλάρχης από ό,τι ο συνταξιούχος!

Καλύτερα ανοιχτός ΣΚΑΙ με Μαραντζίδη παρά «αλυσοδεμένος» Αλαφούζος στο Σύνταγμα

Είναι σχεδόν βέβαιο ότι η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα είναι πιθανότερο να χάσει «πόντους» από την έκβαση της αδειοδότησης των τηλεοπτικών σταθμών, αν δεν ακολουθηθεί αυστηρά το γράμμα του νόμου, παρά από τους δυσαρεστημένους συνταξιούχους!

Κινδυνεύει περισσότερο από τους «τρελαμένους» καναλάρχες, παρά από τις συνέπειες του μνημονίου

που ψήφισε μαζί με τα υπόλοιπα κόμματα της αντιπολίτευσης!

Πιο επικίνδυνος θα αποδειχθεί για την κυβέρνηση ένας «πληγωμένος» Αλαφούζος αν δεν καταφέρει να πάρει άδεια ο ΣΚΑΙ… Παρά οι δημοσκοπήσεις του Μαραντζίδη που φιλοξενεί ο σταθμός ή από την προπαγάνδα που επιδίδονται ενίοτε οι «αστέρες» του καναλιού!

Και εξηγούμαστε: το πρόβλημα που θα έχει η κυβέρνηση με τους «τρελαμένους» ή θυμωμένους καναλάρχες που δεν θα πάρουν άδεια θα της ανάψει μεγαλύτερες φωτιές, από ό,τι μπορούν να της προκαλέσουν μαζί όλοι οι καναλάρχες με το κοσκινάκι της διαπλοκής τους! Διότι απλούστατα οι πολίτες τους έμαθαν πια και δεν επηρεάζονται… Απεδείχθη περίτρανα όλα αυτά τα χρόνια… Τους χλευάζουν παρακολουθώντας τους στη λογική «αγαπούν να τους μισούν»! «Σιγά μην κλάψουν», για τους Μπάμπηδες, τους Πρετεντέρηδες, τους Καψήδες και τις λοιπές δυνάμεις!

Αυτό όμως είναι διαφορετικό, από έναν «πληγωμένο» ή αδικημένο Αλαφούζο! Το όνομα χρησιμοποιείται τυχαία… Αφού οποιοσδήποτε πληγωμένος ή αδικημένος πολίτης είναι επικίνδυνος για τον εαυτόν του και τους άλλους! Άσχετο, άλλα για κάτι τέτοιους λόγους οι ευρωπαίοι γυρίζουν την πλάτη στη γερμανική Ευρώπη, επειδή τους πλήγωσε, τους αδίκησε και δεν τους βοήθησε όταν τη χρειάστηκαν. Αλλά ας μείνουμε στις τηλεοπτικές άδειες!

Είναι διαφορετικό λοιπόν αυτό και διαφορετικό ένας «πληγωμένος» Αλαφούζος που είναι ικανός να βγει στο Σύνταγμα «αλυσοδεμένος» και οι ψυχοπονιάρηδες έλληνες διαπιστώσουν ότι αδικήθηκε από τη διαδικασία!

Για αυτό και η κυβέρνηση οφείλει να διασφαλίσει το αδιάβλητο της διαδικασίας που ψήφισε η Βουλή για την αδειοδότηση των καναλιών και κυρίως να απομονώσει περιπτώσεις που έχουν άλλους σκοπούς!

The post Μεγαλύτερη απειλή για την κυβέρνηση ο «πληγωμένος» καναλάρχης από ό,τι ο συνταξιούχος! appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα