Μαζί με τον Γκαλμπρέιθ ο Χουλιαράκης σε Eurogroup

09:25 7/7/2016 - Πηγή: Aixmi

Μπορεί ο κ. Χουλιαράκης να διερωτάτο χθες «ποιος είναι ο κ Γκαλμπρέιθ» και να επιμένει ότι σχεδόν δεν τον γνωρίζει και πως ο οικονομολόγος δεν είχε καμία θεσμική θέση, ωστόσο, οι δυο τους συνόδευσαν τον υπουργό Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη στο Eurogroup και το Eco/fin τον Φεβρουάριο του 2015 στις Βρυξέλλες, όπως γράφει ο Ελεύθερος Τύπος.

Σύμφωνα με την απόφαση που βρίσκεται αναρτημένη στη Διαύγεια

για την έγκριση των εξόδων μετακινήσεων της ομάδας του υπουργείου για το συγκεκριμένο ταξίδι, ο κ. Βαρουφάκης βρέθηκε στις Βρυξέλλες από τις 11 έως τις 13 Φεβρουαρίου 2015 για τις εργασίες του έκτακτου Eurogroup και στη συνέχεια για να συνοδεύσει τον πρωθυπουργό στη Σύνοδο Κορυφής, καθώς και στις 16 και 17 Φεβρουαρίου για τις εργασίες του Eurogroup-Eco/fin.

Τα πρόσωπα που συνόδευσαν τον κ. Βαρουφάκη στις ανωτέρω μετακινήσεις ήταν ο κ. Χουλιαράκης, ως πρόεδρος τότε του ΣΟΕ, ο Δημήτρης Γιαννόπουλος, ο Τζέιμς Γκαλμπρέιθ, η Ελένη Παναρίτη, ο Ιωάννης Μάργαρης, ο Δημήτρης Λιάκος και ο γνωστός Κορεάτης σύμβουλος Kim Glenn. Μάλιστα, ο κ. Γκαλμπρέιθ είχε μεταβεί στις Βρυξέλλες με κρατικό αεροσκάφος, όπως και ο κ. Βαρουφάκης και ο κ. Λιάκος.

Ο κ. Χουλιαράκης παρέμεινε στις Βρυξέλλες από τις 11 έως τις 17 Φεβρουαρίου, ακριβώς τις ίδιες ημέρες που βρισκόταν εκεί και ο κ. Γκαλμπρέιθ. Οπότε, σύμφωνα με το δημοσίευμα αναιρείται ο ισχυρισμός ότι δεν τον γνωρίζει έστω και εξωθεσμικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα