Μεγάλη επιτυχία στο bazaar βιβλίου του ΒΗΜΑ FM

124.561 ευρώ για το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης

Το ποσό των 124.651 ευρώ συγκεντρώθηκε από το καλοκαιρινό bazaar βιβλίου που διοργάνωσε ο ραδιοφωνικός σταθμός ΒΗΜΑ FM 99,5 και ο Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη, για την υποστήριξη του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του δήμου Αθηναίων (ΚΥΑΔΑ).

Η αθρόα προσέλευση δεκάδων χιλιάδων πολιτών, από

την περασμένη Πέμπτη 4 έως και την Κυριακή 7 Ιουνίου στους κήπους του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, ήταν συγκινητική.

«Θα ήθελα να εκφράσω τις θερμές ευχαριστίες μου στις χιλιάδες κόσμου, τον ραδιοφωνικό σταθμό ΒΗΜΑ FM και τον Δημοσιογραφικό Οργανισμό Λαμπράκη για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στις δομές κοινωνικής στήριξης του δήμου Αθηναίων» δήλωσε ο δήμαρχος Αθηναίων κ. Γιώργος Καμίνης, σημειώνοντας ότι «αυτό αποτελεί τιμή για τη δημοτική αρχή της Αθήνας και παράλληλα πολύ μεγάλη ευθύνη». Ο δήμαρχος Αθηναίων τόνισε ότι «περίπου 20.000 άνθρωποι στηρίζονται καθημερινά από κάποια κοινωνική δομή του δήμου Αθηναίων και ο ΒΗΜΑ FM αναδεικνύεται δικαίως ως ο μεγάλος υποστηρικτής του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης».

Η πρόεδρος του ΚΥΑΔΑ και δημοτική σύμβουλος, κυρία Ελένη Κατσούλη, δήλωσε ότι «είναι το έβδομο bazaar που γίνεται, με βιβλία του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη, για την ενίσχυση των αδύναμων οικογενειών και μοναχικών ανθρώπων της Αθήνας», υπογραμμίζοντας ότι «απαιτείται να ενθαρρυνθούν κι άλλοι φορείς να προχωρήσουν σε τέτοιες πρωτοβουλίες, διότι οι ανάγκες είναι διαρκώς αυξανόμενες».

The post Μεγάλη επιτυχία στο bazaar βιβλίου του ΒΗΜΑ FM appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα