Με ξέρετε χρόνια... Ζητώ την ψήφο σας

Την Τετάρτη και την Πέμπτη (3 & 4 Ιουνίου) έχουμε εκλογές στην ΕΣΗΕΑ.

Φίλες και φίλοι, συνάδελφοι…
Δεν αποτελεί ευχολόγιο… Έστω και τώρα η ΕΣΗΕΑ μπορεί να παίξει το ρόλο που θα έπρεπε από χρόνια να παίζει.
Μακριά από κομματικο-παραταξιακές αγκυλώσεις ,πελατειακές και παρεΐστικες σχέσεις. Μακριά από ιδεολογήματα εύκολης δήθεν αγωνιστικής ετοιμότητας, εσωτερικούς σπαραγμούς

και ενδο-συντεχνιακούς αυτοματισμούς.

Ενότητα, σύνθεση των απόψεων και εξωστρέφεια είναι τα ζητούμενα… Να μπουν κανόνες στο «παιχνίδι». Ώστε και θεσμικά να κατοχυρώσουμε το επαγγελματικό μέλλον του κλάδου και των μελών του, αλλά και να αποκαταστήσουμε την σχέση μας με την κοινωνία, αποκτώντας κοινωνικά ερείσματα και δημιουργώντας συμμαχίες. Να ανακτήσουμε τον σεβασμό και την χαμένη εμπιστοσύνη της.

Τα προβλήματα και αδυσώπητα είναι και αχαρτογράφητα ακόμη… Γι αυτό και απαιτούν άμεσες λύσεις.Γι’ αυτό και δεν μπορούμε να τα εμπιστευτούμε στους «επαγγελματίες συνδικαλιστές»

Η ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΟΡΟ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ.
Για να προχωρήσουμε επιτέλους σε ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΜΗΤΡΩΟΥ, για να ψηφίζουμε αυτούς που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΛΟΥΜΕ και ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ να αντιμετωπίσουν την κρίση ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ, για ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ Η ΑΔΙΚΙΑ, σε βάρος όσων ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΙ ΣΤΑ ΣΑΪΤ, για την ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΑΥΤΟΚΑΘΑΡΣΗ.

Με αυτή την έννοια, σας προσκαλώ να συμμετάσχουμε μαζικά στις εκλογές, να επιλέξουμε νέα άφθαρτα πρόσωπα και ζητώ, μέσα από το συνδυασμό «ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ» την ψήφο όσων συμφωνούν με τα παραπάνω.

Αντώνης Πρέκας
Υποψήφιος για το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ

The post Με ξέρετε χρόνια... Ζητώ την ψήφο σας appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα