«Με τη βοήθεια του Θεού κι όλων των… αγίων!»

Email Γιάννη Μαμουζέλου στο enimerosi24

Δεν ξέρω αν στο ματς με τη Γερμανία η Εθνική ποδοσφαίρου θα αναδειχθεί σε Dream Team, αλλά η Κυβέρνηση του κ. Αντώνη Σαμαρά όχι γκολ αλλά ούτε κόρνερ δεν θα μπορέσει να πάρει!

Για τις γκάφες με τις οποίες ξεκίνησε και σωστά επισήμανε το Enimerosi24

δεν το συζητάμε, γιατί να ξέρετε ότι αυτοί που κατηγορούν συνήθως άλλους για «άγνοια, προχειρότητα, απειρία κ.λπ» είναι μόνιμα οι πρώτοι διδάσκοντες!

Πρώτο δείγμα βέβαια του «ύφους και ήθους» που διαπνέει τη Νέα Δημοκρατία ο κ. Μουρούτης (νέος αστέρας κι αυτός στα πολιτικά πράγματα…) που έσπευσε -αμφιβάλλω αν είχε δει ή αν ήταν σίγουρος πως η ΕΡΤ «έκοψε» το θέμα με τον πρωθυπουργό- να κατακεραυνώσει την ΕΡΤ και να απειλήσει τους δημοσιογράφους ή άλλους υπεύθυνους μέσω twitter!

Αντιλαμβάνεστε βέβαια πόσο καθεστωτική νοοτροπία έχουν μερικοί στα γαλάζια γραφεία, πόσο φέουδο θεωρούν το Κράτος και ο,τιδήποτε δημόσιο, πόσο ρηχοί είναι στη σκέψη και στις αντιδράσεις…

Ευτυχώς διαβάζω ότι κάποιοι βουλευτές αντέδρασαν, είτε επειδή έχουν βάλει μυαλό είτε επειδή ακόμη είναι αρχή και …βαστιούνται να μη δείξουν κακό πρόσωπο στην κοινωνία. Ελπίζω να συμβαίνει το πρώτο κι όταν θ’ αρχίσει να δουλεύει η Κυβέρνηση και η Βουλή, για να μη σταυροκοπιόμαστε συνέχεια όλοι και τρέχουμε να κάνουμε τάματα στις εκκλησίες για να…γλυτώσουμε απ’ την ολοσχερή καταστροφή!

Ευχαριστώ για τη φιλοξενία
Γιάννης Μαμουζέλος
Δημοσιογράφος- Συγγραφέας

Keywords
Τυχαία Θέματα