Με αφήσατε να πεθάνω

Οργισμένη επιστολή της Sinead O’Connor

Ανοιχτή επιστολή λίγη ώρα αφότου βρέθηκε, ανήρτησε στην σελίδα της στο facebook, η Σινέντ ο’Κόνορ. Η Ιρλανδή τραγουδίστρια έγραψε ένα κείμενο που ονόμασε «ανοιχτή επιστολή» και απευθύνεται στον πρώην σύντροφό της και πατέρα του παιδιού της Τζέικ, Τζον Ρέινολντς.

Στην επιστολή απευθύνεται με σκληρούς χαρακτηρισμούς και προς τον γιο της και γράφει: «Πες σε αυτόν τον διαβολικό γιο μας πως ένα άτομο που πάσχει από δύο παθήσεις των οποίων τα συμπτώματα περιλαμβάνουν αυτοκτονικό

ιδεασμό, δεν είναι χειραγώγηση. Όλοι σας με εγκαταλείψατε γιατί έχω τάσεις αυτοκτονίας. Με αφήσατε να πεθάνω. Ο Τζέικ λέει πως ξέρει ότι πάσχω από ψυχική ασθένεια ωστόσο δεν τον ενδιαφέρει. Πείτε του να σταματήσει να φερεται σαν να μην τον ενδιαφέρει αν θα πεθάνω. Το μόνο για το οποίο νοιάζεται είναι το πως θα νιώθει αυτός. Όλοι σας πρέπει να προσεύχεστε να πεθάνω. Γιατί θα σας κάνω μήνυση για ό,τι μου κάνατε αν καταφέρω να ζήσω».

Στη συνέχεια, απευθύνεται στον πατέρα της: «Μπαμπά το έκανες κι εσύ αυτό στη μαμά. Και τη γλύτωσες. Είμαι πιο δυνατή από εσένα. Δεν θα γλυτώσεις αυτή τη φορά.

«Δεν είχα ποτέ καμία οικονομική βοήθεια από κανέναν πατέρα κανενός από τα παιδιά μου. Αν εσύ και ο πατέρας μου είχατε καταφέρει αυτό που θέλατε, ο Jake δεν θα ήταν καν ζωντανός. Μόνο εγώ πολέμησα γιατί ήταν το μωρό μου και τον αγαπούσα. Ένα παιδί σαν εμένα. Εσύ και ο πατέρας μου με αφήσατε σε ένα νοσοκομείο για να κάνω έκτρωση. Πόσες γυναίκες ανάγκασες να κάνουν έκτρωση John; Μέτρησες; Εγώ σταμάτησα πριν από σχεδόν 16 χρόνια».

Στη συνέχεια, γράφει «Τζέικ, πάρε την επιμέλεια του Σέιν. Θα σου στείλω χρήματα. Βεβαιώσου ότι θα λάβει θεραπεία και φαρμακευτική αγωγή αν χρειαστεί. Κανείς σας δεν θα με ξαναδεί, εξαιτίας αυτού που κάνατε. Αν καταφέρω να μην αυτοκτονήσω, θα πρέπει να πληρώσεις (σσ. Τζον)τα ιατρικά έξοδα και θα συνεχίσεις να ασχολείσαι με αυτό, καθώς ήσουν και παραμένεις ο επικεφαλής συντονιστής της ψυχολογικής και συναισθηματικής καταστροφής μου. Και δεν θα επιστρέψω ποτέ ξανά σε εσένα ή στα 4 παιδιά μου, εξαιτίας σου. Εξήγησε στον Σέιν και τον Γέσουα γιατί η μαμά εξαφανίστηκε. Εσύ, ο αντιχριστιανικός, αχάριστος, ψεύτης, εγκληματίας.

Θα σας δω στο δικαστήριο. Είμαι ανίκανη να δουλέψω. Έχω χάσει το φετινό και το περσινό εισόδημα. Είχα τεράστια ιατρικά έξοδα και ένα τεράστιο τραύμα εξαιτίας σου. Να προσεύχεσαι στο Θεό να με σκοτώσει, γιατί αλλιώς δεν θα το αφήσω».
Πηγή ethnos.gr

The post Με αφήσατε να πεθάνω appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα