Οι αλήθειες που κρύβει ο Καψής

Οι λογαριασμοί του MEGA είναι δεσμευμένοι επειδή οι μέτοχοι δεν προχώρησαν στην ΑΜΚ

Η μισή αλήθεια φαίνεται ότι είναι ειδικότητα του Μανώλη Καψή… Διότι καλά τα είπε εχθές για την ευρωστία του MEGA μόνο που κανείς δεν κατάλαβε, αφού υπάρχει τόσο χρήμα, γιατί το κανάλι δεν λειτουργεί… Και φυσικά γιατί οι εργαζόμενοι παραμένουν απλήρωτοι… Και τους πετάνε ξεροκόμματα!

Φταίνε οι τράπεζες λέει το στέλεχος

του καναλιού που αναγκάστηκε να βγει στην πρωινή εκπομπή, γιατί δεν άντεχε άλλο την αδικία… Ποιες τράπεζες όμως, αυτές που μας έλεγε ότι πρέπει να σωθούν, διότι αλλιώς δεν λειτουργεί η οικονομία; Σωστό βέβαια είναι αυτό, μόνο που οι τράπεζες σώθηκαν και η οικονομία ψόφησε και μαζί της κινδυνεύει και το MEGA!

Λοιπόν για να αφήσουμε τα καλαμπούρια… Οι λογαριασμοί του MEGA είναι δεσμευμένοι, διότι οι μέτοχοι συμφώνησαν με τις τράπεζες ότι προϋπόθεση για να ανακεφαλαιοποιήσουν το δανεισμό του καναλιού είναι να προχωρήσουν σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου! Απλά πράγματα. Δύο χρόνια περιμένουν Μανώλη Καψή οι τράπεζες… Δύο χρόνια για να γίνει η ΑΜΚ… Μοιραία κάποια στιγμή θα δέσμευαν τους λογαριασμούς, αφού ήταν προϋπόθεση… Το αποτέλεσμα λοιπόν ήταν να καταγγείλουν τη σύμβαση και να δεσμεύσουν του λογαριασμούς!

Υπάρχουν υπογραφές Μανώλη Καψή… Και των μετόχων… Εκτός κι αν εννοείς ότι τα στελέχη των τραπεζών και οι υπάλληλοι που είναι επιφορτισμένοι με το δάνειο του MEGA, θα έπρεπε να κάνουν τα στραβά μάτια (με κίνδυνο να πάνε φυλακή)!

Αυτά όμως δεν τα λέει ο κ. Καψής. Ο Καψής ως συνήθως λέει ό,τι θέλει και ό,τι βολεύει τους μετόχους!

Όπως για παράδειγμα ότι ο διαγωνισμός για την αδειοδότηση γίνεται για να κλείσει το MEGA! Τότε γιατί ο Ανδρεούλης κατέθεσε φάκελο και δεν το κατήγγειλε από την αρχή;

Λυπόμαστε, αλλά το MEGA Μανώλη Καψή το κλείνουν οι μέτοχοι, ούτε οι τράπεζες ούτε η κυβέρνηση!

The post Οι αλήθειες που κρύβει ο Καψής appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα