Μανώλης Μαυρομμάτης – Γιώργος Κουμουτσάκος

email αναγνώστη

Γράφει ο Κ.Π.

Σίγουρα σε όλα τα κόμματα και κινήματα που λαμβάνουν μέρος στις εκλογές, υπάρχουν αξιόλογα πρόσωπα που αξίζουν να τα τιμήσουμε με την ψήφο μας. Με την συμπεριφορά και προσφορά τους έχουν δείξει ότι αξίζουν αυτή την τιμή.

Όπως σε όλες τις παρατάξεις έτσι και στη ΝΔ υπάρχουν πρόσωπα με ήθος αξιοπρέπεια και εργατικότητα. Δυο από τα πρόσωπα αυτά είναι ο Μανώλης Μαυρομμάτης ο θρυλικός

(Μανόλο)-μπήκε τυχαία στην πολιτική, μετά από μια μακρά επαγγελματική πορεία-και ο Γιώργος Κουμουτσάκος.

Ο Μανώλης Μαυρομμάτης-δημοσιογράφος, πρώην ευρωβουλευτής, είναι υποψήφιος στην Α΄ Αθήνας, και έχει γράψει τη δική του ιστορία στη δημοσιογραφία και τις αθλητικές μεταδόσεις με τις γνώσεις του και την τέχνη του σπόρκάστερ με τη χαρακτηριστική φωνή του. Πολύγλωσσος και γνώστης του αντικειμένου, μαζί με τον Γιάννη Διακογιάννη, το Σταύρο Τσώχο, τον Βαγγέλη Φουντουκίδη Γιάννη Μαμουζέλο και τον αείμνηστο Φίλιππα Συρίγο στην ΕΡΤ έγραψαν τη δική τους ιστορία.

Ίσως ο μαθητής τους Χρήστος Σωτηρακόπουλος-σπορκάστερ, θα μπορούσε να πει περισσότερα. Χαμηλών τόνων ο ΜΑΝΌΛΟ εργατικός, ως ευρωβουλευτής, έκανε αξιόλογες παρεμβάσεις-προτάσεις και βοήθησε την Ελληνική αντιπροσωπεία. Δεν έχει εχθρούς, παντού έχει φίλους και όλοι τον σέβονται. Αξίζει να τον στείλετε και στο Ελληνικό κοινοβούλιο.

Ο Μανόλο, έχει τιμηθεί με το βραβείο δημοσιογραφίας του Ιδρύματος Μπότση, με το διεθνές βραβείο «Αμπεντί Ιπεχτσί» και από την Ευρωπαϊκή Ένωση Ποδοσφαιρικών Πρωταθλημάτων για το έργο του στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο & την εισήγησή του της «Λευκής Βίβλου για τον Αθλητισμό».

Ο Γιώργος Κουμουτσάκος-διπλωμάτης, πρώην ευρωβουλευτής, υποψήφιος στη Β΄ Αθήνας, είναι ένα νέο ανερχόμενο αστέρι στην πολιτική, με έναν ισχυρό και τεκμηριωμένο πολιτικό λόγο. Μαχητικός, δυναμικός, άριστος χειριστής της Ελληνικής γλώσσας. Διπλωμάτης καριέρας, ευρωβουλευτής και υποψήφιος περιφερειάρχης έδειξε τις ικανοτητές του αποκτώντας το σεβασμό των αντιπάλων του. Χωρίς κορώνες. Μετρημένες πολιτικές αναλύσεις. Με μεστό πολιτικό και κατανοητό λόγο και επιχειρήματα, αντιμετωπίζει τους συνομιλητές του με σεβασμό, όσο και αν διαφωνεί.

Τον Ιούνιο του 2013 ο Γιώργος Κουμουτσάκος, ψηφίστηκε από τα μέλη του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ως «Ευρωβουλευτής της χρονιάς» στον τομέα των Μεταφορών. Τον Μάιο του 2014 του απονεμήθηκε το Βραβείο «Ευκράντη» για τη συμβολή του στη διεθνή προβολή της ελληνικής ναυτιλίας κατά τη διάρκεια της θητείας του στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Και τα δυο πρόσωπα αποφεύγουν την οξύτητα στις αντιπαραθέσεις τους, με υποτιμητικές εκφράσεις εναντίον προσώπων και παρατάξεων. Διδάσκουν ήθος και εντιμότητα. Αξίζει λοιπόν να τους τιμήσετε!

The post Μανώλης Μαυρομμάτης – Γιώργος Κουμουτσάκος appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα