Are you talking to ΜUΜ?

Η νέα κυριακάτικη εκπομπή του Novalifε με τη Ναταλία Δραγούμη

Are you talking to ΜUΜ? Η νέα ψυχαγωγική εκπομπή του Novalifε, με παρουσιάστρια την Ναταλία Δραγούμη, προβάλλεται κάθε Κυριακή στις 20:30. Η γνωστή ηθοποιός προσκαλεί για δείπνο στο σπίτι της επώνυμους καλεσμένους και μαζί μιλούν για τέχνη, ταινίες, σχέδια και όνειρα, ανατρέχουν στο παρελθόν και προσπαθούν να «ζωντανέψουν» το αγαπημένο φαγητό της μαμάς τους, ξετυλίγοντας μαζί

μνήμες μιας ζωής, σερβιρισμένες… σ’ ένα πιάτο φαγητού.

Συγκίνηση, γέλιο, αναμνήσεις και εξομολογήσεις αποτελούν τα συστατικά του «Are you talking to MUM». «Δεν υπάρχει πιο χαλαρωτικό και προσωπικό θέμα από τις αφηγήσεις αναμνήσεων από την παιδική ηλικία. Συμβαίνει σ’ όλους μας! Αρκεί μια μικρή αναφορά στα ανέμελα χρόνια και μας βγάζει αυτόματα από τη στολή του ενήλικου! Αυτό είναι και το πνεύμα της εκπομπής μας», αναφέρει η Ναταλία Δραγούμη.

Την Κυριακή 18 Ιανουαρίου, καλεσμένη της Ναταλίας Δραγούμη θα είναι η Εβελίνα Παπούλια. Η αγαπημένη ηθοποιός αναπολεί αναμνήσεις από τα παιδικά της χρόνια, αναφέρεται στην ιδιαίτερη σχέση που έχει με την κόρη της και μιλά επίσης για την καριέρα της και για άλλα προσωπικά θέματα. Οι εκπομπές «Are you talking to MUM» θα είναι επίσης διαθέσιμες από laptop, smartphone και tablet, μέσω της βραβευμένης πρωτοποριακής υπηρεσίας Nova GO.

The post Are you talking to ΜUΜ? appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα