Λοβέρδος – Μητρόπουλος εναντίον επαγγελματιών συνδικαλιστών στην αποψινή «Αυτοψία» του Alpha με τον Αντώνη Σρόιτερ

Λοβέρδος: «Εξ αιτίας τους χάθηκαν 75 εκ. ευρώ»

Μητρόπουλος: «Εφάρμοσαν αντεργατικές πολιτικές»

«Είναι αρνητικό το φαινόμενο το ότι τα σημαντικότερα στελέχη, τα συνδικαλιστικά, της μεταπολίτευσης έκαναν πολιτική καριέρα» τονίζει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ, Αλέξης Μητρόπουλος στην αποψινή «Αυτοψία» του Alpha με τον Αντώνη Σρόιτερ. «Μάλιστα μερικοί κλήθηκαν και εφάρμοσαν και σκληρές αντεργατικές πολιτικές» συνεχίζει

ο βουλευτής παίρνοντας θέση στο αποψινό θέμα της εκπομπής με τίτλο, «Επάγγελμα συνδικαλιστής» και καταλήγει λέγοντας, «Κάποια στελέχη ανώτατα, με το παράδειγμα τους να χρησιμοποιήσουν το εφαλτήριο του συνδικάτου για να κάνουν πολιτική κομματική καριέρα, όντως δεν θα έπρεπε να έχει συμβεί, είναι καταδικαστέα».

Στην αποψινή «Αυτοψία» του Αντώνη Σρόιτερ σχετικά με τους επαγγελματίες συνδικαλιστές τοποθετείται και ο Ανδρέας Λοβέρδος, ιδρυτής της ΡΙ.Κ.Σ.ΣΥ αναφέροντας χαρακτηριστικά, «Μην τους υποτιμάτε δεν είναι πολιτικά υποκείμενα που εύκολα μπορείς να τα νικήσεις στον στίβο της μάχης. Σας καλώ να τους θυμηθείτε και στην επιρροή που είχαν στην ανατροπή του ασφαλιστικού Νόμου Γιαννίτση. Και ο κόσμος τους άκουγε . Θέλω να δείτε ότι για αυτή την κατάσταση δεν έχουν ευθύνη κάποια φυσικά πρόσωπα μόνο, υπάρχει και συν ευθύνη της κοινωνίας που τους αγκάλιασε. Τότε από το κίνημα εκείνο που ανέτρεψε τον Νόμο Γιαννίτση χάθηκαν 75 δις Ευρώ μέσα σε μια δεκαετία».

Πέμπτη, 7 Φεβρουαρίου στις 23.00 στον Alpha

Keywords
Τυχαία Θέματα