Λειτουργία της Διαδικτυακής Πλατφόρμας «PRAKSIS Employability»

Η διαδικτυακή πλατφόρμα PRAKSIS Employability αποτελεί ένα καινοτόμο εργαλείο δικτύωσης το οποίο σχεδιάστηκε για να γεφυρώσει και να διασυνδέσει ανέργους και Κοινωνικά Υπεύθυνες και ευαισθητοποιημένες επιχειρήσεις οι οποίες θέλουν να συμβάλλουν θετικά στην αντιμετώπιση της κρίσης.

Η πλατφόρμα PRAKSIS Employability λειτουργεί σε δύο επίπεδα:

1. Ανάρτηση των βιογραφικών σημειωμάτων των εξυπηρετούμενων του Employability Center ανά επαγγελματική κατηγορία και ειδικότητα, προκειμένου να διευκολύνεται η αναζήτηση προσωπικού και το job

matching.

2. Φιλοξενία αγγελιών για νέες θέσεις εργασίας από εταιρίες που συνδέονται και υποστηρίζουν το Employability Center, που επιλέγουν δηλαδή να χρησιμοποιήσουν αυτό το μέσο για ενημέρωση νέων θέσεων εργασίας, ΧΩΡΙΣ ΟΥΔΕΜΙΑ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ.

Πως μπορείτε να υποστηρίξετε την πλατφόρμα PRAKSIS Employability:

Δημοσιεύοντας ή αποστέλλοντας μέσω mail, αγγελία πρόσληψης προσωπικού στην κατηγορία «Αγγελίες» όταν υπάρχει άνοιγμα θέσης στην εταιρεία σας.Εξετάζοντας τα βιογραφικά σημειώματα των εξυπηρετούμενών μας στην κατηγορία «Τα Βιογραφικά μας» , όταν ανοίγει μία νέα θέση εργασίας στην εταιρεία σας.

Εταιρικά οφέλη υποστήριξης της πλατφόρμας PRAKSIS Employability:

Ανάρτηση του λογοτύπου της εταιρίας ή του φορέα σας στην κατηγορία «Υποστηρικτές», με περιγραφή της επιχείρησής σας και σύνδεσμο για την ιστοσελίδα σας.Δυνατότητα job matching από τους εξειδικευμένους συμβούλους απασχόλησης του Employability Center, και ανάλογη προώθηση στο τμήμα Ανθρωπίνου Δυναμικού σας επιλεγμένων βιογραφικών τα οποία πληρούν τις απαιτήσεις σας.Σε περίπτωση που θέλετε να εξετάσετε μόνοι σας τα βιογραφικά, αυτά αναρτώνται ανά επαγγελματική κατηγορία και ειδικότητα και είναι εύκολα και γρήγορα προσπελάσιμα από το δικό σας τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού.Περιλαμβάνοντας τις διαδικασίες πρόσληψης προσωπικού στο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της επιχείρησής σας, ενισχύοντας την αντιμετώπιση της ανεργίας στις κοινωνικές ομάδες που υπόκεινται σε διακρίσεις και αντιμετωπίζουν αυξημένα εμπόδια πρόσβασης στην αγορά εργασίας.

Το PRAKSIS Employability Center λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή, 9:00-17:00 και οι υπηρεσίες προσφέρονται κατόπιν ραντεβού. Δ/νση: Δομοκού 2 και Φιλαδελφείας, Σταθμός Λαρίσης.

The post Λειτουργία της Διαδικτυακής Πλατφόρμας «PRAKSIS Employability» appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα