"Κόπηκε" ο Κώστας Μαρκόπουλος της ΝΔ από την εκπομπή της Έλλης Στάη

Συνέβη εχθές. Από το Protothema.gr του Σπύρου Γκουτζάνη
«Πόλεμος ξέσπασε μεταξύ των εκπροσώπων κ.κ. Παντελή Καψή και Γιάννη Μιχελάκη με αφορμή την ακύρωση της παρουσίας του κ. Κώστα Μαρκόπουλου στην εκπομπή της ΝΕΤ που παρουσιάζει η κυρία Έλλη Στάη.
Σε ανακοίνωσή του ο κ. Γιάννης Μιχελάκης αναφέρει: “Ενώ είχε ζητηθεί η παρουσία του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ κ. Κώστα Μαρκόπουλου σε σημερινή ενημερωτική εκπομπή της ΝΕΤ
την τελευταία στιγμή οι ανεύθυνοι “υπεύθυνοι” του κρατικού καναλιού αποφάσισαν να τον “κόψουν”. Πρόκειτα για μία ακόμη απρέπεια, αυθαιρεσία και αντιδεοντολογική συμπεριφορά”. Καταλήγοντας ο κ. Μιχελάκης απευθύνεται στον κ. Καψή ερωτώντας: “Ο αρμόδιος Υπουργός κ. Καψής συμφωνεί με τις μεθοδεύσεις αυτές;”.
Για τον κ. Καψή, όμως, πέρα από το ότι είναι ο αρμόδιος υπουργός υπάρχει και μία επιπλέον προσωπική διάσταση. Στην ίδια εκπομπή είναι καλεσμένος ο κ. Καψής.
Οι υπεύθυνοι της ΝΕΤ λένε ότι δεν υπάρχει πολιτική σκοπιμότητα αλλά επειδή προέκυψαν πολλοί καλεσμένοι αποφασίστηκε να “κοπούν” την τελευταία στιγμή ο εκρόσωπος της ΝΔ και αντιστοίχως του ΠΑΣΟΚ στους οποίους εφόσον το επιθυμούν δόθηκε χρόνος στο κεντρικό δελτίο της κρατικής τηλεόρασης.
Οι κακές γλώσσες πάντως λένε ότι “ο κ. Καψής δεν ήθελε συνομιλητές πολιτικούς και οι υπεύθυνοι του κρατικού καναλιού δεν του χάλασαν το χατίρι”».
Keywords
Τυχαία Θέματα