Καζάνι που βράζει η ΕΡΤ – οριακές οι σχέσεις Τέλη και Σίμου

Στη κόψη του ξυραφιού οι σχέσεις του προέδρου της ΕΡΤ Νίκου Τέλη και του διευθύνοντος συμβούλου Νίκου Σίμου. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει έντονη διάσταση απόψεων μεταξύ των δύο ανδρών, τόσο για τα πρόσωπα όσο και για τα τρέχοντα θέματα της εταιρείας.

Παράλληλα, μαθαίνουμε ότι ο υπουργός Επικρατείας και υπεύθυνος για την ΕΡΤ Σίμος Κεδίκογλου απείλησε τον πρόεδρο της εταιρείας ζητώντας του την παραίτηση του σε περίπτωση που συνεχίσει να

φέρνει αντιρρήσεις για τα θέματα στο ΔΣ.

Η κατάσταση στην ΕΡΤ περιγράφεται εξαιρετικά έκρυθμη – για αυτό άλλωστε αναβλήθηκε και το Διοικητικό Συμβούλιο και μετατέθηκε για τις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας, ενώ δεν αποκλείεται να «σκάσουν» τις επόμενες ώρες ή ημέρες παραιτήσεις.

Η κορυφή του παγόβουνου εμφανίστηκε μόλις εχθές με την απόρριψη από τον πρόεδρο Νίκο Τέλη του περιεχομένου της ημερήσιας διάταξης ανάμεσα στα οποία ήταν και το θέμα του Π. Μάη.

Δυστυχώς όμως για τον κ. Μάη αναμένεται να «σκάσει βόμβα» εντός των επόμενων ημερών που θα αφορά στα έργα και τις ημέρες του, ενώ δεν αποκλείεται με αφορμή αυτό να θυμηθούμε και κάποιους εθνικούς μας ποιητές!

Keywords
Τυχαία Θέματα