Κάτω τα χέρια από την ΕΡΤ

email αναγνώστη

Έχω την τιμή να έχω υπηρετήσει την Δημόσια τηλεόραση για περίπου 35 χρόνια. Αποφάσισα λοιπόν να γράψω αυτήν την επιστολή με αγάπη και σεβασμό απέναντι στους παλιούς μου συναδέλφους αλλά και στον απλό κόσμο που πληρώνει απο το υστέρημα του ακόμα και τώρα το δικαίωμα στην ψυχαγωγία και την ενημέρωση.

Έχουμε όλοι διαπιστώσει τον τελευταίο καιρό το χαμηλό επίπεδο που έχουν καταντήσει την Ε.Ρ.Τ οι άστοχες επιλογές των προσώπων που είναι επικεφαλής.

Ο κύριος Νίκος Σίμος επιλογή της Νέας Δημοκρατίας με μία επιεικώς μέτρια διαδρομή στην δημοσιογραφία και στην αντιπροεδρία

του καναλιού της βουλής. Απο την άλλη πλευρά ο εκλεκτός της Δημ.Αρ. με μιά ομολογουμένως αποτυχημένη διαδρομή απο MEGA, ANT, ΣΚΑΙ, NEW TEMPO το οποίο κατάφερε να το κλείσει και πρίν απο λίγα χρόνια εκλεκτός του κυριου Ρουσόπουλου στην ομολογουμένως προηγούμενη αποτυχημένη του θητεία στην Ε.Ρ.Τ. Τί έχουν καταφέρει αυτοί οι άνθρωποι απο τη στιγμή που ανέλαβαν. Ο μεν κύριος Σπυρόπουλος κατάφερε να αναμοχλεύσει το μίσος προβάλλοντας για 21 ημέρες!!! παρακαλώ αφιέρωμα στον εμφύλιο πόλεμο, φυσικά απο την αριστερή σκοπιά, μιάς και οι δεξιοί για τον κύριο Σπυρόπουλο , δεν έκαναν αντίσταση πέρα απο την ανατίναξη του Γοργοπόταμου , προκαλώντας τον απλό κόσμο που έσπασε με τα τηλεφωνά του το κέντρο της Ε.Ρ.Τ διαμαρτυρόμενος για την πολιτική διαστρέβλωση της σύγχρονης Ελληνικής Ιστορίας.

Ο Κύριος Νίκος Σίμος δεν ενημερώθηκε απο το τηλεφωνείο της Ε.Ρ.Τ για τον Κόσμο που δικαιολογημένα έβριζε για την ψεύτικη αριστερή προπαγάνδα που γινόταν μάλιστα απο την Κρατική Ε.Ρ.Τ; Ο δε κύριος Σίμος με τη σειρά του κατάφερε να ηρωποιήσει τον δημοσιογράφο Κώστα Αρβανίτη. Ο καλός ο Καπετάνιος στην φουρτούνα φαίνεται κύριε ανύπαρκτε… Νίκο Σίμο. Αντι να τσακώνεσαι στα blogs με τον Κώστα Αρβανίτη του οποίου ευχήθηκες καλή τύχη στον Σύριζα που εσύ με τους άστοχους και παιδικούς χειρισμούς σου μετέτρεψες ένα πλουσιοπάροχα αμειβόμενο δημοσιογράφο την περίοδο Παναγόπουλου των 20.000 ευρώ το μήνα σε μάρτυρα του Σύριζα και υπερασπιστή της αλήθειας και των αριστερών . Αντί να ασχοληθούν με το Ελληνικό πρόγραμμα που σπανίζει στην Ελληνική τηλεόραση να δώσει εντολή να φτιάξει ένα ελληνικό σήριαλ επιτέλους που να παρακολουθεί ό κόσμος ξεφεύγοντας απο τα Τούρκικα που σερβίρονται καθημερινά απο τα ιδιωτικά κανάλια τί κάνουν;
Αφιερώματα στην φτώχια!!!! Δέν μας φτάνει η φτώχια μας θέλουμε και αφιερώματα με συντονίστρια προγράμματος την κυρία Λένα Χοιδά!!!!

Την πρώην Γενική διευθύντρια της Ε.Ρ.Τ για αυτούς που ξέρουν επι Π.Α.Σ.ΟΚ., η οποία ενέκρινε τότε στον κύριο Σπυρόπουλο σειρά ντοκιμαντέρ και τώρα εκείνος της το ξεπληρώνει κάνοντας τη συντονίστρια προγράμματος της ΕΤ1 λαμβάνοντας φυσικά με το αζημίωτο το διευθυντικό επίδομα!!!! Σύν όλο το κακό συναπάντημα πλαισιωμένο απο τον κύριο Μπράμο ,άλλο εκλεκτό της Δημ.αρ ο οποίος ετοιμάζεται για μικτές παραγωγές και όπως λέει η πιάτσα γνωρίζει που θα της δώσει!!!! Όχι άλλη ψευτοκουλτούρα!!! Φτάνει πια!!!

Αλήθεια η Νέα δημοκρατία

Keywords
Τυχαία Θέματα