Καταγγελία του ΚΚΕ και της Αλέκας Παπαρήγα για μεροληψία υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ στην ΕΡΤ

«Δεν μπορείτε να μεροληπτείτε έτσι… υπέρ ενός κόμματος… είστε κρατική τηλεόραση…» κατήγγειλε φωναχτά η Αλέκα Παπαρήγα σε πρωινή εκπομπή της… ΝΕΤ το Σαββατοκύριακο!
Η αφορμή;
Σχόλιο… υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ που εξόργισε την κα Παπαρήγα δίνοντας μαθήματα δημοσιογραφικής δεοντολογίας στην ΕΡΤ λέγοντας ότι «έχουμε υπηρεσιακή κυβέρνηση και εσείς μεροληπτείτε υπέρ του… ΣΥΡΙΖΑ»;
Τονίζοντας

συνεχώς… «είστε κρατικό κανάλι και δεν θα έπρεπε να γίνονται τέτοια πράγματα στην ΕΡΤ…» και ξεκαθάρισε «δεν θα παρέμβαινα ποτέ σε ιδιωτικό κανάλι…»
Μα κυρία Παπαρήγα μου…ολόκληρα αφιερώματα μεταδόθηκαν στην ΕΡΤ στον κύριο Τσίπρα ο οποίος είχε και υποδοχή στο Ραδιομέγαρο εν δυνάμει πρωθυπουργού μέχρι και χαλί έστρωσαν οι άνθρωποι με το σωστό δημοσιογράφο και όλα τα υπόλοιπα και τώρα ενοχληθήκατε για ένα τόσο μικρό ατόπημα της ΕΡΤ;
Εμείς… πάντως το έχουμε ξαναπεί χρειάζεται «πλουραλισμός» στην ενημέρωση των πολιτών και ειδικά στην ΕΡΤ αυτή τη κρίσιμη περίοδο του δεύτερου γύρου των εκλογών!
Ατόπημα.. πάντως βαρύ για την ΕΡΤ η «μονομερής ενημέρωση» η οποία μάλλον κάνει και ζημιά τώρα στο ΣΥΡΙΖΑ και παλαιότερα στο ΠΑΣΟΚ και ειδικά όταν το καταγγέλλει και η… Αλέκα Παπαρήγα!
Τούς… έβαλε τις φωνές κανονικά εκεί στην ΕΡΤ!
Για να δούμε τις επόμενες ημέρες μέχρι τις εκλογές τι άλλο θα δούμε;

Ίδωμεν!

Νίκος Κούτρικας
Δημοσιογράφος
μέλος της ΕΣΗΕΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα