Η Τζένη, το Indymedia και ο Μαζιώτης

Θα το πάμε με κουίζ. Σε ποια πρωινή εκπομπή ακούστηκε today το αντιεξουσιαστικό σάιτ Indymedia;

Α. Στον Παπαδάκη
Β. Στον Οικονομέα – Καμπουράκη
Γ. Στον Λυριτζή – Οικονόμου
Δ. Στον Κωστόπουλο

Ενημερωμένη όχι αστεία!
Να το πάρει το river; Απάντηση… Δ! Και μάλιστα από ποιον; Έχει τη σημασία του! Δια στόματος Τζένης Μπαλατσινού! Παγωτό μάς άφησε η presenter! Είχαν βγάλει σε σύνδεση δημοσιογράφο και μίλαγαν σε 5λεπτο για την ειδησεογραφία,

ανέφεραν κάποια στιγμή την είδηση με Μαζιώτη και πέταξε το σχόλιο η wife, ότι ο καταζητούμενος έγραψε πρόσφατα στο Indymedia για τη δολοφονία Φύσσα και τη Χρυσή Αυγή! Α τσα της και δεν της το ‘χαμε!

Νισάφι
Δέκα λεπτά και ούτε, κάναμε watch απόψε το δελτίο του Star και προλάβαμε να δούμε τον Χατζηνικολάου να δίνει ήδη… δύο «φάπες»! Τη μία στον Γιώργο Κουβαρά τον οποίο άρχισε να ειρωνεύεται για το ρεπορτάζ του και να του λέει μεταξύ άλλων για να τον μειώσει, ότι γκούγκλαρε το όνομα του (!) και του παρέθετε και καλά τι βρήκε, την άλλη στον οικονομικό τους αναλυτή Κώστα Στούπα, για τα λεγόμενα του επίσης!

Success story
Όσο κι αν διαφωνείς με τα όσα λένε συνεργάτες σου στην ομάδα ενός δελτίου, το να τους κοροϊδεύεις με τέτοιον τρόπο καθημερινά, είναι τουλάχιστον απωθητικό. Αν νομίζει δηλαδή ο πρώην άνκορμαν ότι έτσι θα χτιστεί συνήθεια στο τηλεοπτικό κοινό! Λες και γουστάρουμε σε δελτίο ειδήσεων να κάνουμε watch τον… δάσκαλο, να περνάνε από μπροστά του τα μαθητούδια και να απλώνουν χέρια για να τις τρώνε με τη βέργα! Jesus Christ!

Γιώτα Δημητρακοπούλου

Keywords
Τυχαία Θέματα