Για τις προσλήψεις τεχνικών στην ΔΤ

Διευκρινίσεις, στοιχεία και ονόματα

Σύμφωνα με πηγές από τη Δημόσια Τηλεόραση, σε σχέση με τη λίστα που αναρτήσαμε προχθές προκύπτει ότι:

Οι κύριοι Ν. Αμουτζάς, Χρ. Δούκας, Π. Καραντίας, Λ. Μαγγέρας, Ν. Πέτσας και Α. Πιττής προσελήφθησαν τον περασμένο Αύγουστο στο πλαίσιο των αναγκών κάλυψης των αγώνων του Champions League με διαδικασίες κατεπείγοντος. Η σχετική απόφαση του Ειδικού Διαχειριστή κ. Γκ. Μάναλη έχει αναρτηθεί στη «Διαύγεια».

Η κα Ρώσα Βασίλιεφ υπέβαλε

αίτηση η οποία αρχικά κρίθηκε άκυρη λόγω λανθασμένης περιγραφής της ειδικότητάς της. Υπέβαλε ένσταση που έγινε αποδεκτή και προσλήφθηκε στη Διεύθυνση Παραγωγής.

Ο κ. Δ. Κυριόπουλος διαθέτει πτυχίο Σκηνοθεσίας Σχολής Σταυράκου, με ισοτιμία ΤΕΙ, και προσλήφθηκε κανονικά.

Ο κ. Θ. Νικολάου υπέβαλε αίτηση την 1η Αυγούστου 2013 στις 16.28.01΄σύμφωνα με τα αρχεία της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων.

Ο κ. Ευαγ. Λουριδάς προσλήφθηκε μετά την αύξηση του αριθμού των προσληφθέντων στη συγκεκριμένη ειδικότητα. Το ποινικό του Μητρώο είναι λευκό και δεν έχει καμία καταδικαστική απόφαση.

Ως προς την κα Ροζάκη υπάρχει σχετική ανάρτηση που διευκρινίζει ότι: (κλικ εδώ)

Ο κ. Γ. Κοκκορός προσλήφθηκε μετά από ένσταση που υπέβαλε και έγινε αποδεκτή καθώς δεν είχε υπολογίσει στην αίτηση του την πολυτεκνία αλλά και το πιστοποιητικό γνώσης Ηλεκτρονικών Υπολογιστών.

Ο κ. Στ. Ρέππας προσλήφθηκε κανονικά ως σκηνοθέτης, αφού δεν απαιτούνταν άδεια ασκήσεως επαγγέλματος.

Ο κ. Χ. Σταθάκης υπέβαλε αίτηση στις 2 Αυγούστου 2013 στις 14.13΄.08΄΄ σύμφωνα με τα αρχεία της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων.

Η κα Δ. Κολιοβασίλη προσλήφθηκε καθώς αποτελούσε μία από τις 2 έγκυρες υποψηφιότητες στην κατηγορία της, ενώ σε αυτήν στηρίχθηκε το σύστημα εισαγωγής χαρακτήρων στην τηλεόραση.

Ο κ. Π. Παύλου προσλήφθηκε μετά την αύξηση του αριθμού των προσληφθέντων στη συγκεκριμένη ειδικότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα