Η τυχαία συνάντηση Βαλασόπουλου - Τόμσεν, το χάμπουργκερ και οι 3 μπύρες

Από τη Suddeutsche Zeitung η απάντηση του στελέχους του ταμείου στην Ελληνική κυβέρνηση

Η είδηση της χθεσινής νύχτας βγήκε από τον ανταποκριτή του MEGA στο Βερολίνο Παντελή Βαλασόπουλο. Όπως διηγείται ο ίδιος στο κανάλι*… Επιστρέφοντας στο σπίτι του μετά το τέλος της συνάντησης Μέρκελ – Λαγκάρντ… Κι ενώ βρίσκεται στην Πύλη του Βρανδεμβούργου… Δίπλα σε ένα σούπερ ντούπερ ξενοδοχείο… Βλέπει τυχαία τον Πολ Τόμσεν του ΔΝΤ

συνοδευόμενο από μια κυρία να κατευθύνονται στο λόμπι… Τους ακολουθεί και σύντομα διαπιστώνει ότι δεν ήταν η σύζυγός του, δεδομένου ότι μιλούσαν στα αγγλικά!

Αντιλαμβάνεται λοιπόν ότι πρόκειται για δημοσιογράφο γνωστής εφημερίδας της οποίας όμως δεν ήθελε να αποκαλύψει την ονομασία… Ήταν διστακτικός στο να τους ενοχλήσει… Καταλάβαινε όμως ότι μετά από αυτό το γεύμα τις επόμενες ημέρες η εν λόγω εφημερίδα θα δημοσιοποιήσει την άποψη του Πολ Τόμσεν και για το τι έγινε στην Ελλάδα με τις υποκλαπείσες συνομιλίες.

Τελικά ο έλληνας δημοσιογράφος αποφασίζει να τους «ενοχλήσει»… Και αμέσως συστήνεται στον επικεφαλής του ευρωπαϊκού τμήματος του ΔΝΤ. Το στέλεχος του ταμείου, όπως εξηγεί ο δημοσιογράφος στην ανταπόκρισή του, ήταν εξαιρετικά φιλικό και ευχάριστο! Βεβαίως δεν ήθελε να μιλήσει, για αυτό περιορίστηκε να δηλώσει μόνο όταν τον ρώτησε σχετικά ο Βαλασόπουλος ότι «Δεν έχει νευριάσει καθόλου με την Ελλάδα»!

Κλείνοντας την ανταπόκριση του ο δημοσιογράφος του MEGA, ανέφερε ότι ο Πολ Τόμσεν έφαγε χάμπουργκερ και ήπιε τρεις μπίρες, ενώ η δημοσιογράφος της γερμανικής εφημερίδας ήπιε δυο ποτήρια λευκό κρασί.

Τέλος να σημειώσουμε ότι από τα συμφραζόμενα του δημοσιογράφου προκύπτει ότι η εφημερίδα που αναμένεται τις προσεχείς ημέρες να δημοσιοποιήσει τις απόψεις του Πολ Τόμσεν είναι η Suddeutsche Zeitung που έχει την έδρα της στη Βαυαρική πρωτεύουσα!

*Η ανταπόκριση του δημοσιογράφου ήταν στην εκπομπή «Ανατροπή» του Mega

The post Η τυχαία συνάντηση Βαλασόπουλου - Τόμσεν, το χάμπουργκερ και οι 3 μπύρες appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα