This is NOT a coup

Just another day in the Eurozone…

Μια ακόμη πρόγευση του ντοκιμαντέρ THIS IS NOT A COUP, που αναμένεται να κυκλοφορήσει σε λίγες εβδομάδες , δίνουν οι δημιουργοί του, με ένα νέο τρέιλερ στη διεύθυνση thisisnotacoup.com. Ποιες ήταν οι επαφές της κυβέρνησης Τσίπρα με μεγάλα οικονομικά συμφέροντα, εντός και εκτός Ελλάδας, πριν από το δημοψήφισμα; Πως εξηγείται

ότι δεν ασκούνται διώξεις σε έναν κεντρικό τραπεζίτη, ο οποίος αναγνωρίζει δημοσίως ότι συνωμοτούσε ενάντια στην κυβέρνηση της χώρας του; Ποιο ρόλο έπαιξαν οι γερμανικές μυστικές υπηρεσίες στη δημιουργία του κλίματος που οδήγησε στις κατασχέσεις καταθέσεων της Κύπρου; Ποιες επιχειρήσεις και τράπεζες άσκησαν πιέσεις για τη δημιουργία της ευρωζώνης και τι κέρδισαν από αυτή;

Συνεχίζοντας την ανάλυση που ξεκίνησαν με τα ντοκιμαντέρ Χρεοκρατία, Catastroika και Φασισμός Α.Ε οι δημιουργοί του THIS IS NOT A COUP συνομιλούν με πολιτικούς, δημοσιογράφους και αναλυτές από έξι χώρες, οι οποίοι βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή των πρόσφατων εξελίξεων στην Ευρωζώνη. Ο πρώτος βιογράφος του Μπερλουσκόνι, Άλαν Φρίντμαν, περιγράφει την ανατροπή δυο εκλεγμένων πρωθυπουργών σε Ιταλία και Ελλάδα, ο πρώην πρόεδρος της Κύπρου Δ. Χριστόφιας, αποκαλύπτει το παρασκήνιο του κυπριακού μνημονίου ενώ δημοσιογράφοι και αναλυτές όπως ο Νόρμπερτ Χέρινγκ και η Αν Πέτιφορ, εξηγούν πως η ΕΚΤ μετατράπηκε σε ένα μηχανισμό επιβολής λιτότητας και προστασίας συγκεκριμένων χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων.

Το THIS IS NOT A COUP χρηματοδοτείται αποκλειστικά από τους θεατές του, οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα να το παρακολουθήσουν με ειδικό κωδικό στους υπολογιστές τους. Ύστερα από λίγους μήνες κυκλοφορίας σε φεστιβάλ και κινηματογραφικές αίθουσες, θα είναι διαθέσιμο δωρεάν, όπως και τα τρία προηγούμενα ντοκιμαντέρ τα οποία ξεπέρασαν τα 6.5 εκατομμύρια views στο Ιντερνετ.

Το σενάριο υπογράφει ο δημοσιογράφος Αρης Χατζηστεφάνου και την επιστημονική επιμέλεια ο οικονομολόγος και δημοσιογράφος Λεωνίδας Βατικιώτης. Η σκηνοθετική επιμέλεια και το μοντάζ είναι του Άρη Τριανταφύλλου, κάμερα και post production κάνει ο Θάνος Τσάντας ενώ τη μουσική γράφει ο Ερμής Γεωργιάδης.

Τα τρέιλερ καθώς και περισσότερες πληροφορίες για το ντοκιμαντέρ βρίσκονται στη διεύθυνση ThisisNotacoup.com.

The post This is NOT a coup appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα