Η συνέντευξη Τσίπρα βαρόμετρο για τον νικητή των δελτίων τον Απρίλιο

Μπορεί τα οφέλη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα από τη χθεσινή συνέντευξη στον ΑΝΤ1 να μην είναι ξεκάθαρα και ορατά… ή πιο σωστά, μένει να αποδειχθεί αν ωφελήθηκε ή όχι… Πάντως για το δελτίο ειδήσεων του καναλιού και τον Νίκο Χατζηνικολάου, τα οφέλη είναι ξεκάθαρα και χειροπιαστά.

Κι αυτό διότι η μικρή απόσταση που χώριζε τα δελτία του ΑΝΤ1 και του ALPHA,

μέχρι και εχθές για το μήνα Απρίλιο… λογικά μετά τη συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα θα καλυφθεί και ενδεχομένως βοηθήσει το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 να περάσει ξανά μπροστά.

Θυμίζουμε ότι το Μάρτιο το πρόβλημα του Νίκου Χατζηνικολάου που ήταν πρώτος στο σύνολο του κοινού στο Δευτέρα έως Παρασκευή, ήταν τα δελτία ειδήσεων του Σαββατοκύριακου. Αφού ο ALPHA κέρδιζε με διαφορά τον ΑΝΤ1, με αποτέλεσμα να ρίχνει το συνολικό μέσο όρο του εκδότη – παρουσιαστή.

Τον Απρίλιο όμως υπήρξε ανατροπή, μιας και το δελτίο ειδήσεων του ALPHA (μέχρι εχθές τουλάχιστον) είχε ένα μικρό προβάδισμα στο σύνολο του κοινού (και φυσικά στα νεανικά κοινά) και στο Δευτέρα έως Παρασκευή… Η χθεσινή όμως συνέντευξη του πρωθυπουργού στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, μάλλον ανατρέπει αυτό το προβάδισμα… Βεβαίως μένει να αποδειχθεί μέχρι την Κυριακή που κλείνει ο μήνας, διότι σε 5 ημέρες πολλά μπορεί να συμβούν!

The post Η συνέντευξη Τσίπρα βαρόμετρο για τον νικητή των δελτίων τον Απρίλιο appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα