Η Όλγα, η Μίνα… και ο τουίτι!

Hello; Ακούει κανείς; Στο Ραδιομέγαρο κατά προτίμηση! Που μας έχει γκώσει (sic) με αυτές τις επαναλήψεις της συνέντευξης με τον Ανταίο Χρυσοστομίδη στην εκπομπή τους «Σημείο Art»! Νισάφι να πούμε ή το έχουν κλείσει το μαγαζάκι και τσάμπα σπαταλάμε σάλιο…; Jesus Christ κόφτε το πια!

Φτώχεια παντού
Το Mega πάντως από ό,τι φαίνεται, με ένα πλάνο συγκεκριμένο

θα πορευτεί και θα βγάλει όλο τον χειμώνα! Βρε Στέλιο Παπαπέτρου που ντύνεις με τη μηχανοκίνητη φωνάρα σου τα ρεπορτάζ για τις συντάξεις και τους ασφαλισμένους, άλλαξε πια την εικόνα με την κυριούλα και την τσάντα Hondos στην ουρά! Εκτός κι αν πρόκειται για διαφήμιση, οπότε πάμε πάσο!

Ντόιν!
Από το summer θέλαμε να το καταγράψουμε, το μπουμπουνάμε τώρα μετά τις vacation! Κουιζάκι!
Τι είναι πρώτη μούρη πίσω στο φόντο της Όλγας Τρέμη στα δελτία; Οέο;
Ο τουίτι! Ναι! Κρέμεται στο γραφείο της Μίνας Καραμήτρου μαζί με ένα καθρεφτάκι!
Mirror, mirror, πες ποια είναι η πιο όμορφη!

Μεταγραφή σόκι και δέος
Το απιστεύτου της ελληνικής television! Που να τα κάνει watch αυτά η Μέρκελ και να μας τα κλείσει όλα τα κανάλια! Αν είναι δυνατόν (και λίγα λέμε) να έχεις το 2012…. την Τένια Μακρή στην plasma σου! Δεν υπάρχει το situation! H ντροπή ολάκερη! Να’ ναι καλά η Ελεονώρα Μελέτη!

Το βασίλειο της κατινιάς
Μπορούμε να το κάνουμε και εικόνα. Το πώς γεννήθηκε η brilliant ιδέα! Κάποιο αστροπελέκι της εκπομπής το έριξε σε σύσκεψη προσπαθώντας απεγνωσμένα να βρουν τρόπο να χτυπήσουν την Μενεγάκη. Και επικράτησε ξάφνου πανικός! Στο άκουσμα! Θα απευθυνθούμε στα πιο ταπεινά ένστικτα των τηλεθεατών και την κάναμε λαχείο!
Νέοι άνθρωποι, φρέσκιες ιδέες, όχι αστεία…

Αυτά! Αγάλι αγάλι, first day είναι!
Αμπάχα μπούχα και εδώ είμαστε!

(Σεζόν ξεκινά με Suede, περιμένοντας το νέο τους άλμπουμ! Αυτές είναι ειδήσεις! )

Γιώτα Δημητρακοπούλου

Keywords
Τυχαία Θέματα