Η Μέρκελ (της Τρέμη) που πανηγυρίζει έξαλλα!

Καλέ πάει καλά αυτή η δημοσιογράφα στη ΝΕΤ που βγήκε απόψε στην Γαβρά… με ζωγραφισμένη μία ελληνική σημαία στο μάγουλο της; Does not exist λόγια να περιγράψουν τη γελοιότητα ! Είχε μασκαρευτεί σα τον καρνάβαλο και μπουμπουνίστηκε στις ειδήσεις να πει για την Εθνική. Η τρέλα δεν πάει στα βουνά, αλλά στα ραδιομέγαρα!

Στο χωριό της είναι;
Έχει καταλάβει ότι δουλεύει στην δημόσια TV της χώρας; Έχει χαμπαριάσει ότι την πληρώνουμε και την κάνουν watch

ένα σωρό – και διαφορετικών φρονημάτων – άνθρωποι; Δεν μπορεί να ανεμοστροβιλίζεται με την ελληνική σημαία στη μαγουλάρα της λες και βγαίνει από κάνα περιφερειακό station! Για όνομα! Άνθρωπος δεν βρέθηκε να την μαζέψει; Jesus Christ Ουγκάντα που είμαστε!

Δεν στα είπανε τα νέα;
Καλέ Γιάννη Θειακέ; Μίλα ελεύθερα! Μαζεμένος και συγκρατημένα ανέφερε στην Όλγα Τρέμη απόψε (επισημότητες λόγω ματς!) ότι είχαν ένα θεματάκι με τον Τζαβέλα, ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις… Εκφράσου free! Εδώ εμείς στο Ελλάδα τους στέλνουμε today έναν έναν στα νοσοκομεία!

Προσπάθησε προφανώς να της το πάει λάου λάου  
Και με την ευκαιρία, μιας και πιάσαμε το αθλητικό today λόγω της ημέρας. Ας πει κάποιος στον Χρήστο Σωτηρακόπουλο ότι δεν ακούγεται nice να εκσφενδονίζει «Να σου πω και κάτι Όλγα μου;..». Σε δελτίο στο Mega είσαι journalist μου! Δεν πίνετε μπύρες στη ρούγα! Άκου εκεί Όλγα μου!

 Ό,τι θυμάται χαίρεται
Αν και για να μην τον αδικούμε και πολύ, είχε προηγηθεί η γκάφα της Τρέμη που είπε ότι θυμόταν την Μέρκελ (κουκουρούκου ανάμνηση η ανκοργούμαν!) να πανηγυρίζει έξαλλα, όταν η Μπάγερν είχε… κερδίσει την Τσέλσι και την διόρθωσε! Σεμνά ταπεινά, της το μάζεψε όμως! Και ορθώς!
Α ρε ανκοργούμαν! Το ωραίο είναι που φάνηκε να το διαβάζει και από μέσα! Ποιος της το έγραψε!

Χμμμμ….
Τώρα βρε guys μας, μιας και έχουμε πιάσει κουβέντα (conversation!)… τι εντοπίζουμε τις τελευταίες days; Ότι κάθε βράδυ μετά το κεντρικό δελτίο του megalicious channel, βάζουν τρέιλερ των Αναγνωστάκη και Χασαπόπουλου! Αυτού του εξαιρετικού διδύμου! Και γιατί το αναφέρουμε; Διότι έχουμε την εντύπωση παλιά, κάναμε πολύ περισσότερο watch σποτάκια για Οικονομεοκαμπουράκηδες, ενώ των weekend, μαύρα μάτια!
Επιτέλους χαμπάριασαν το προβάδισμα και τους παίζουν!

Γυναικάρες με τα κόκκινα
Μες στα κατακόκκινα βγήκαν αμφότερες Σπυράκη και Λαζάρου στο Mega! Ειδικά η τελευταία φόραγε και ένα χτυπητό κραγιόν ιδίου χρώματος (λάθος!) άλλο πράγμα… Την ζούρλαναν και την ανκοργούμαν τους, που ευχαριστώντας την Λαζάρου την μπουμπούνισε «Μαρία»… Που είχε προηγηθεί! Με ένα ίδιο κατά red όμως σακάκι!

Δεν άκουσα, δεν είδα, μην με ανακατεύετε
Αλήθεια, ο Βαλασόπουλος άγνοια ή… έκανε τον κινέζο; Διότι με αυτόν μίλαγε η Τρέμη όταν πέταξε την πατάτα και το έκανε γαργάρα!

After night απόψε τα Opinions, λόγω game! Με τις υγείες μας!
Αμπάχα μπούχα!

Γιώτα Δημητρακοπούλου

Keywords
Τυχαία Θέματα