Η ΕΡΤ3 βραβεύτηκε για την «Έκτη Αίσθηση»

…από την Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή και την Ε.Α.ΟΜ. ΑμεΑ

Η ΕΡΤ3 βραβεύτηκε για την εκπομπή «Έκτη Αίσθηση» που, μεταξύ άλλων, προβάλλει τους αγώνες -εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων – Ελλήνων αθλητών και αθλητριών με αναπηρία, από την Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή και την Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες, στη διάρκεια εκδήλωσης για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας.

Το βραβείο παρέλαβε

από τον πρόεδρο της ΕΠΕ και της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ, Γιώργο Φουντουλάκη η υπεύθυνη Επικοινωνίας της ΕΡΤ3 Μαρία Σιώτη, η οποία αφού συνεχάρη τους παραολυμπιονίκες, ευχαρίστησε για την τιμή λέγοντας «είναι ένα μάθημα ζωής για εμάς». Τόνισε ότι η ΕΡΤ3 στηρίζει το Παραολυμπιακό Κίνημα μέσα από το ραδιοτηλεοπτικό πρόγραμμά της, προβάλλοντας όχι μόνο τις επιτυχίες, αλλά και τους καθημερινούς αγώνες των αθλητών. Αναφερόμενη στην «Έκτη Αίσθηση» επισήμανε ότι η εκπομπή κάνει υπερήφανους όλους τους ανθρώπους της ΕΡΤ3».

Από την πλευρά του, ο παραγωγός της εκπομπής, Κώστας Αγιαννίδης αναφέρθηκε στις επιτυχίες που έρχονται σε συνδυασμό της δύναμης της ψυχής και του μυαλού και της καθημερινής σκληρής προπόνησης και ευχαρίστησε την ΕΡΤ3 για τη φιλοξενία της εκπομπής. «Δίνουμε ραντεβού στις επόμενες προσπάθειές σας» τόνισε χαρακτηριστικά.

Η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη σε ξενοδοχείο της Αθήνας και στη διάρκειά της τιμήθηκαν οι Παραολυμπιονίκες του Ρίο και ο προπονητές τους, μεταδόθηκε σε απευθείας σύνδεση από την ΕΡΤ3.

The post Η ΕΡΤ3 βραβεύτηκε για την «Έκτη Αίσθηση» appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα