Η έκπληξη και ο μαϊντανός

Επιτέλους βρε guys να δούμε και την Σαλαγκούδη! Τι ευχάριστο αναπάντεχο το δελτίο Τύπου της κρατικής για την έλευση της νέας τους εκπομπής! Όχι τίποτα άλλο, Σαλαγκούδη ακούγαμε, Σαλαγκούδη δεν βλέπαμε! Υπομονή τέλος όμως! Μπουμπουνιέται οσονούπω στη plasma μας!

Νέες αφίξεις
Εξάλλου το έχουμε ξανά σχολιάσει. Είναι από τα πρόσωπα που συζητήθηκαν τόσο, πριν καν εμφανιστεί. Να δούμε τι μπουμπούκι θα είναι! Έχουμε ακούσει μέχρι τώρα… τα καλύτερα! Ότι δεν το ‘χει με τίποτα!

Ανανέωση  
Στα σοβαρά πάντως

και ανεξαρτήτως αποτελέσματος στην εκτέλεση (διότι έχουμε και τις επιφυλάξεις μας!) αξίζει ένα congratulations η κρατική, για την αλλαγή και μόνο. Που ξαράχνιασε την καθημερινή του απογευματινή στρατιά χρόνων και έφερε νέα πρόσωπα! Change my friends! Δεν υπάρχει καλύτερο! Νέος TV – αέρας να εισπνεύσουμε!

Σοβαρεύουν τα πράγματα
Αφήστε και το άλλο! Που θα αλλάξει και το lead in της Στάη! Όσο και να το πεις, αναβαθμίζεται και η ανκοργούμαν της κρατικής! Πλέον θα την προλογίζει ένα κανονικό με τα όλα του καθημερινό, με ταυτότητα! Άλλη πάσα!

Υ.Γ. By the way, ωραίος και ο τίτλος – νούμερο: «136»!

Μας ζάλισε τον έρωτα
Τι περιπτωσάρα πια και αυτός ο Σκουρλέτης! Και το εκσφενδονίζουμε με αφορμή και το today περιστατικό που τα έβαλε με τον Παπαδάκη για τις διακρίσεις κατά του ΣΥΡΙΖΑ! Ε μα νισάφι πια άνθρωπε μου! Μα να μιλάει και ο μαϊντανός που κάθε μέρα είναι στα channels; Ώχου αλλά κουραστήκαμε με δαύτον και τη γκρίνια του! Τι να πουν και στο ΚΚΕ politician μου!

Επανόρθωσε
Ουάου αυτές είναι αλλαγές! Κοσμοϊστορικές! Κάναμε ένα ζάπινγκ στην Εύα Αντωνοπούλου το μεσημέρι και την κάναμε hear να αναφέρει εκτός από το όνομα της Ελένης Καλογεροπούλου που είχε καλεσμένη… και την ιδιότητα της, ότι εργάζεται δηλ στη newspaper «6 μέρες»! Ναι, το μπουμπούνισε loud and clear! Διότι τις προάλλες την είχε στο στούντιο και δεν έλεγε να αναφέρει την εφημερίδα με τίποτα!

Γιώτα Δημητρακοπούλου

Keywords
Τυχαία Θέματα