Η αινιγματική φράση Τσακαλώτου αποχαιρετώντας τον Σόιμπλε

… και το γλείψιμο του Σλοβάκου στον απερχόμενο Γερμανό υπουργό

Συγκινησιακό ήταν το κλίμα στο σημερινό Eurogroup που αποχαιρέτησε μετά από 8 χρόνια τον Γερμανό υπουργό Οικονομικών Β. Σόιμπλε ο οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα προέδρου στη γερμανική Βουλή.

Πολλοι υπουργοί μίλησαν για τον άνθρωπο που πρωταγωνίστησε σε όλες τις κρίσιμες συνεδριάσεις….

Αλλά η είδηση βγήκε από το αναμνηστικό δώρο που χάρισαν οι υπουργοί Οικονομικών της ευρωζώνης στον Γερμανό ομόλογο τους!

Συγκεκριμένα του χάρισαν μια σημαία της ΕΕ με τις υπογραφές τους όπου ορισμένοι – μεταξύ άλλων και ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, τη συνόδευαν με μια φράση. Ο έλληνας υπουργός Οικονομικών έγραψε: «Τίποτα δεν θα είναι ακριβώς το ίδιο» προκαλώντας απορία για το τι ακριβώς εννοούσε!

Ωστόσο την παράσταση έκλεψε ο Σλοβάκος ΥΠΟΙΚ που πλησίασε τον Γερμανό υπουργό για να του χαρίσει ένα χαρτονόμισμα των 100 ευρώ με τη φωτογραφία του Σόιμπλε επάνω!

Μπορεί λοιπόν ο δικός μας να ήταν εξόχως αινιγματικός με τη δήλωση του, ο Σλοβάκος όμως τερμάτισε το γλείψιμο! Για την ιστορία να θυμίσουμε ότι ήταν το ίδιο πρόσωπο που πριν λίγους μήνες είχε δηλώσει μετά το πέρας ενός κρίσιμου Γιούρογκρουπ «Ο Ευκλείδης θα φύγει με μια βαλίτσα γεμάτη λεφτά»!

The post Η αινιγματική φράση Τσακαλώτου αποχαιρετώντας τον Σόιμπλε appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα