«Είμαστε Ανεξάρτητοι, είμαστε κότες»

Είναι 13 Νοεμβρίου 2016 και ο Πάνος Καμμένος δίνει συνέντευξη στον Τάκη Χατζή με αφορμή την προηγούμενη κρίση στις σχέσεις της Εκκλησίας με την κυβέρνηση.

Εκεί, λοιπόν, λέει με στόμφο και τη γνωστή ψεκασμένη ματιά του πως αν η Εκκλησία του ζητούσε να ρίξει την κυβέρνηση θα το έκανε. «Ορισμένα θέματα για εμάς είναι ιερά και όσια. Κι ένα από αυτά είναι ο σεβασμός της ορθόδοξης Εκκλησίας», λέει ο υπουργός Άμυνας και δάκρυα συγκίνησης έπεσαν στο πρόσωπο των οπαδών του κόμματός του. Αυτός είναι αρχηγός, θα φώναξε

η Ελένη Λουκά και πολλοί άλλοι που έχουν τον Καμμένο για μεγάλο ηγέτη, ο οποίος λέει πάντα την αλήθεια και τηρεί τις υποσχέσεις του.

Σήμερα, λοιπόν, και αύριο που ψηφίζεται ένα νομοσχέδιο το οποίο βρίσκει σφόδρα αντίθετη την Εκκλησία και χτυπά τα ιερά και τα όσια των ορθόδοξων Ελλήνων ο Πάνος Καμμένος τι κάνει; Αποφάσισε να κάνει περιοδεία στη Λατινική Αμερική και για ένα δεκαήμερο να απολαύσει την ηρεμία της περιοχής. Σιγά μην καθότανε εδώ να τσακώνεται με τον Κοντονή.

Σιγά μην είχε το θάρρος να αντιμετωπίσει τους ιεράρχες. Και σιγά μην τηρούσε τις υποσχέσεις του για το αν θα ρίξει την κυβέρνηση όταν του θίγουν τα δικά του ιερά και όσια.

Έχει τα κότσια ο Καμμένος; Ας αποσύρει τη στήριξή του στον Τσίπρα και ας γυρίσει από τη Βραζιλία για να πάει σε εκλογές. Να ρίξει και κανένα ορθόδοξο δάκρυ μπας και πάρει κανένα ψηφαλάκι.

Κατάπιε ένα βόδι μνημόνια, θα καταπιεί και την αλλαγή φύλου; Αλλά ποιος έχασε τα κότσια και το φιλότιμο για να τα βρουν οι ψεκασμένοι. Οι οποίοι θα λένε άνετα πλέον «Είμαστε Ανεξάρτητοι, είμαστε κότες».

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα