Γράφει το βίντεο ο Ολυμπιακός…

Μεγάλη βραδιά απόψε για την ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού, αφού στις 9 θα δώσει την υπέρ πάντων μάχη στην Πόλη για την κατάκτηση του τροπαίου με αντίπαλο τη ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Οι αδελφοί Αγγελόπουλοι μπορεί να είναι στη βασιλεύουσα, όμως οι άνθρωποι τους έχουν λάβει σαφείς εντολές για τη καταγραφή του αγώνα στην Αθήνα.

Τι εννοούμε; Το ματς μεταδίδεται από την ΕΡΤ

με την οποία οι Αγγελόπουλοι έχουν ανοίξει «πόλεμο» από τον τελικό του Κυπέλλου, όταν μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό διαμαρτυρήθηκαν στο Ταγματάρχη για μεροληπτική περιγραφή και σχολιασμό του αγώνα. Συγκεκριμένα από την ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ έφυγαν δυο έγγραφα, με τα παράπονα των ιδιοκτητών της ομάδας, με τα οποία πίστωναν στον σπήκερ Δημήτρη Χατζηγεωργίου και τους σχολιαστές της Αθλητικής Κυριακής μεροληπτικά σχόλια εις βάρος του Ολυμπιακού. Δυο έγγραφα, σε δυο επιστολές μέσα στον Μάρτιο, τα οποία δεν απαντήθηκαν ποτέ από τον κ Ταγματάρχη. Οι επιστολές στην ΕΡΤ ήταν δύο, αφού δεν υπήρχε απάντηση στην πρώτη.

Η ουσία είναι πως το βράδυ υπάρχει ο τελικός και στον Πειραιά, δεν θα τους χάλαγε καθόλου να απουσίαζε από την περιγραφή του τελικού ο Χατζηγεωργίου. Θα προτιμούσαν δηλαδή να μεταφέρει στο κοινό τη δράση του τελικού ο Βαγγέλης Ιωάννου, ο οποίος περιγράφει τα παιχνίδια του θρύλου τα τελευταία χρόνια. Αυτό όμως θα αποφασιστεί από τον ίδιο τον Χατζηγεωργίου, ο οποίος είναι και ο προϊστάμενος του Τμήματος. Τα βίντεο και τα dvd λοιπόν θα «γράφουν» το βράδυ στον Πειραιά με την ευχή το κύπελλο να βαφτεί κόκκινο και όποιος περιγράψει να μας επιτρέψει να το απολαύσουμε και να αφήσει τα ατέρμονα σχόλια για το καφενείο. Γιατί αν το πάρει ο θρύλος συγχωρούνται όλες οι παπαρολογίες. Σε διαφορετική περίπτωση…..

Keywords
Τυχαία Θέματα