Γιατί οι αστρολόγοι δεν απάντησαν στο «ΚΑΡΦΙ» για την ημέρα των εκλογών; Τι φοβούνται σε σχέση με την πανσέληνο;

Το «ΚΑΡΦΙ» του Σαββατοκύριακου που πέρασε, είχε μια έξυπνη ιδέα να απευθυνθεί στους αστρολόγους προκειμένου να καταγράψει τις προβλέψεις τους για την ημέρα των εκλογών! Με τίτλο, «Επικίνδυνη πανσέληνος τη μέρα των εκλογών» και αφού αναφέρεται στο μοναδικό φαινόμενο της 6ης Μαίου που η Σελήνη θα πλησιάσει πάρα πολύ τη Γη, δηλαδή, η απόστασή της θα είναι πολύ μικρότερη από το μέσο περίγειό της, καταλήγει στα δεινά που έχουν συμβεί στον κόσμο σε αντίστοιχες περιπτώσεις! Μάλιστα στο δημοσίευμα γίνεται λόγος για «ατυχή» ημέρα, αφού «Σε ένα τέτοιο περίγειο, 100 χρόνια πριν, βυθίστηκε ο Τιτανικός,

αλλά και πέρυσι τον Μάρτιο, είχαμε τον μεγάλο σεισμό της Ιαπωνίας, όπου το τσουνάμι διέλυσε τον πυρηνικό σταθμό Φουκουσίμα».

Τι προβλέπουν όμως οι αστρολόγοι για την ημέρα που θα κρίνει το μέλλον μας;

Στο δημοσίευμα της εφημερίδας διαβάζουμε σχετικά, «Οι αστρολόγοι προβλέπουν συγκρούσεις και ανατροπές σε όλα τα επίπεδα! Και αυτό επειδή, η Σελήνη όλη μέρα βρίσκεται σε μία από τις χειρότερες θέσεις της, στο ζώδιο του Σκορπιού. Το δε βράδυ στις 7.00 που κλείνουν οι κάλπες, η Σελήνη τέμνει το μεσοδιάστημα Άρη – Vulcanus, κάτι που θεωρείται σημάδι ταραχών»!

Και η εφημερίδα καταλήγει στο συμπέρασμα – ενδεικτικό της κατάστασης (για τους αστρολόγους): «Γνωστοί αστρολόγοι που απευθυνθήκαμε, απέφυγαν να απαντήσουν επωνύμως, αλλά κατ’ ίδιαν εξέφρασαν φόβους ότι σε μια χώρα που ο ένας εχθρεύεται τον άλλο, δεν μπορεί να υπάρξει συσπείρωση ακόμη και σε κρισιμότατες στιγμές»!

Keywords
Τυχαία Θέματα