Φήμες για επικοινωνία MEGA - Ευαγγελάτου

Ένα κύμα φημών λίγο πριν εκπνεύσει η χρονιά παρά λίγο να πνίξει την τηλεοπτικό-μιντιακή πιάτσα εμφανίζοντας τον Νίκο Ευαγγελάτο να βρίσκεται σε έντονη κινητικότητα συζητώντας με τηλεοπτικούς σταθμούς. Η τελευταία φορά που ακούστηκε το όνομα του δημοσιογράφου να συζητά με κάποια τηλεόραση ήταν στα τέλη του καλοκαιριού όταν εμφανίστηκε στην Αγία Παρασκευή πραγματοποιώντας ραντεβού με στελέχη της διοίκησης του νέου ραδιοτηλεοπτικού φορέα. Τότε είχε βρεθεί πολύ κοντά στο να αποδεχθεί την πρόταση της ΝΕΡΙΤ, αλλά οι εγγενείς αδυναμίες του νέου σχήματος ήταν αιτία να ναυαγήσουν τα όποια

σχέδια… Έκτοτε υπήρξε εκκωφαντική σιωπή, ενώ λίγες μόλις ημέρες πριν την αλλαγή του έτους, ακούγεται ξανά το όνομα του Νίκου Ευαγγελάτου, αυτή τη φορά από το MEGA! Συγκεκριμένα φήμες υποστηρίζουν ότι στελέχη του μεγάλου καναλιού έχουν προσεγγίσει το δημοσιογράφο προκειμένου να διερευνήσουν το ενδεχόμενο συνεργασίας μαζί του.

Η πληροφορία όμως δεν επιβεβαιώνεται από καμία πλευρά… Άλλωστε κάτι τέτοιο αυτή τη στιγμή θα ήταν κόντρα στην κοινή λογική… Βεβαίως στο πρόσφατο παρελθόν συγκεκριμένος εκδότης είχε προτείνει το Νίκο Ευαγγελάτο για την παρουσίαση του δελτίου ειδήσεων ή της καθημερινής πρωινής εκπομπής του καναλιού.

The post Φήμες για επικοινωνία MEGA - Ευαγγελάτου appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα