Φιλανθρωπικό bazaar στο Μέγαρο Μουσικής από τον Βήμα fm

Φωτογραφία αρχείου από τον κήπο του Μεγάρου Μουσικής (Φωτογραφία: ΑΠΕ )

Μια πολύ καλή ενέργεια από τον Βήμα fm ξεκίνησε χθες Παρασκευή και θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή στους κήπους του Μεγάρου Μουσικής από τις 11.00 έως τις 21.00.

180.000 βιβλία και cd των εκδόσεων του «ΒΗΜΑτος» και των «Νέων» διατίθενται προς ένα ευρώ σε όσους βρεθούν στο bazaar. Το ραδιόφωνο θα υποδεχθεί με μουσικές (από τους Σταμάτη Κραουνάκη, Ηρώ, Πάνο

Μουζουράκη, Μ. Πασχαλίδη, Κίτρινα Ποδήλατα, Ειρήνη Δούκα και Γκρέγκορυ, Γιώργο Χατζηπαύλου, Ραλλία Χρηστίδου, Μελίνα Ασλανίδου, Ευσταθία, Ρίτα Αντωνοπούλου, Αργυρώ Καπαρού, η Χορωδία Δ. Τυπάλδου και μουσικά σχήματα του Κρατικού Ωδείου Αθηνών) τους ακροατές του και βέβαια όλα τα έσοδα από το bazaar θα διατεθούν στο Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων για να βελτιώσουν τη ζωή ανθρώπων που μας έχουν όλους ανάγκη. Δηλαδή όλα τα χρήματα θα μετατραπούν σε φαγητό και φιλοξενία για τους άστεγους και ανήμπορους συμπολίτες μας.

Μια πολύ καλή πρωτοβουλία που παίρνει το ραδιόφωνο για δεύτερη φορά μέσα στην ίδια χρονιά «Για ένα καλό, με ένα ευρώ…» όπως είναι το σύνθημα του Σαββατοκύριακου. Αξίζει να το στηρίξουμε όλοι.

Keywords
Τυχαία Θέματα