ΕΤ3 έχεις… ταλέντο

Έλα μου Jesus μου και Christ μου, με κάτι επιλογές που μπουμπουνάει η κρατική! «Έξυπνη ζωή» με την Άννα Πρέλεβιτς λάνσαρε χθες η ΕΤ3 και πραγματικά, εντυπωσιαστήκαμε! Πρέπει να βρήκαν στο πρόσωπο της όλα όσα έψαχναν για μία ιδιαίτερη παρουσίαση… Άλλη να κάθεται τόσο αγγούρι, δύσκολο να ανακαλύψεις! Τα congratulations μας, τουλάχιστον δεν μας κάνετε να πλήττουμε με τις

γκάου σας choices!

Άλλη πάστα
Αυτός πια ο Οικονομέας, αφασίας! Μη του πείτε τίποτα για τις ευθύνες των δημοσιογράφων, όλο να καταγγέλλει κι αυτός, βγάζοντας την ουρά του απ’ έξω! Χαρακτηριστικό παράδειγμα για να κάνετε understood, με τον Ιερώνυμο today.
Τους είπε ο αρχιεπίσκοπος στο κλείσιμο του interview, ότι για την κατάντια που έχουμε φθάσει ευθύνονται πολλοί (ο ίδιος, οι πολιτικοί, ο κόσμος κτλ) αλλά και οι δημοσιογράφοι που εξυπηρετούν συμφέροντα, καταλήγει… 

Πάντα αυτό έχει στο μυαλό του!
Και απαντά ως συνήθως ο presenter… ότι ναι, βεβαίως, έχετε δίκιο, έτσι είναι τα πράγματα (μπλα μπλα μπλα) και χειρότερα… αλλά μην κάνετε το λάθος να τους βάζετε όλους στο ίδιο καζάνι!
Αυτή είναι η έννοια του μονίμως! Για να μπορεί να κυκλοφορεί ο άνθρωπος χωρίς το κράνος του και να μην τον γιουχάρουν!

So…
Δύο – τρία σχόλια για την εμφάνιση Νίκου Χατζηνικολάου στο «Βράδυ» του Κωστόπουλου την Friday:

Firstly, πολύ πιο ενδιαφέρον ήταν το κομμάτι με το ξέσπασμα του Κωστόπουλου στο β’ μέρος. Α, την truth μας να την καταθέσουμε! Όση ώρα μίλαγε ο τύπος οργισμένος, τα μάτια μας δεν ξεκόλλαγαν από τη plasma! Ρούπι!

Secondly, μας φάνηκε ότι ο άνκορμαν… του την έσπαγε κανονικά! Και δεν εννοούμε τις αιχμηρές του ερωτήσεις (για τις οποίες έχουμε επιφυλάξεις όσον αφορά στο κίνητρο τους) αλλά για το ότι εκεί που πήγαινε ο presenter Κωστόπουλος να μιλήσει, με διάθεση μάλιστα να πει πολλά, ο καλεσμένος του που τον είχε βάλει στη καρέκλα του, τον έκοβε! Χαρακτηριστικό το βλέμμα «άδειασμα» Κωστόπουλου κάθε φορά που τον διέκοπτε ακαριαία!

In general, εντύπωση μας έκανε η κίνηση του Νίκου Χατζηνικολάου να μην αφήνει τον συνομιλητή του, να ξεσπαθώσει ολοκληρωμένα! Μπορεί να του έκανε κάμποσες σκληρές ερωτήσεις, ωστόσο όταν ο άλλος πήγαινε να τις απαντήσει, πεταγόταν και άλλαζε την κουβέντα!
Εξηγήσιμο! Σου λέει γιατί να κλέψει την παράσταση; Ούτε δικιά μου εκπομπή είναι για να καρπωθώ την επιτυχία, ούτε το nothing! Oπότε; Αρκέστηκε να εκσφενδονίζει απλά τις ερωτήσεις – για να ακούγονται και να αποθεώνεται – και δεν περίμενε διόλου τις απαντήσεις του!   

 Γιώτα Δημητρακοπούλου

Keywords
Τυχαία Θέματα