«Έπρεπε να είχα κλειδώσει την πόρτα...»

Τι λέει ο καθηγητής Κέλι για την ξεκαρδιστική συνέντευξη στο BBC

Για το… μοιραίο λάθος που έκανε την οικογένειά του διάσημη σε όλο τον κόσμο εν μία νυκτί μίλησε ο καθηγητής και ειδικός σε ζητήματα πολιτικής της ανατολικής Ασίας Ρόμπερτ Κέλι!

«Έπρεπε να είχα κλειδώσει την πόρτα» είπε ο κ. Κέλι, που πριν από μερικές ημέρες έγινε άθελά του «πρωταγωνιστής» σε μια από πιο αστείες συνεντεύξεις της χρονιάς!

Ο κ. Κέλι έδινε μια… βαρυσήμαντη συνέντευξη στο BBC για την πολιτική κατάσταση στη Νότια Κορέα

όταν τα παιδιά του «εισέβαλαν» μέσα στο γραφείο του. Το βίντεο της συνέντευξης έκανε το γύρο του διαδικτύου, με χρήστες ανά τον κόσμο να κάνουν λόγο για την «καλύτερη συνέντευξη της χρονιάς».

Όπως εξήγησε ο ίδιος σε μια οικογενειακή συνέντευξη στην εφημερίδα Wall Street Journal, η 4χρονη Μαριόν ήταν στα… κέφια της, καθώς είχε γιορτάσει τα γενέθλιά της στο σχολείο.

Μόλις αντελήφθη, λοιπόν, ότι ο πατέρας της είναι στο γραφείο του στο σπίτι και μιλάει μέσω skype αποφάσισε να τον… επισκεφτεί!

Ο κ. Κέλι εξήγησε ότι αμέσως μετά το περιστατικό, έστειλε ένα email στο BBC ζητώντας τους συγγνώμη.

Προς έκπληξή του, μόλις 15 λεπτά αργότερα το κανάλι απάντησε και ζήτησε από τον καθηγητή να αναρτήσει τη συνέντευξη στο διαδίκτυο.

Το ζευγάρι αρχικά αρνήθηκε, φοβούμενο ότι ο κόσμος θα κοροϊδέψει τα παιδιά του. Με τα πολλά, όμως, άλλαξε γνώμη, καθώς το BBC εξήγησε ότι θα δείξει απλώς ότι είναι μια φυσιολογική οικογένεια.

Λίγες ώρες αργότερα, η οικογένεια άρχισε να δέχεται… καταιγισμό τηλεφωνημάτων από δημοσιογράφους ενώ «βροχή» ερχόντουσαν και τα αιτήματα για συνεντεύξεις.

«Αγχωθήκαμε λίγο αλλά τα καταφέραμε» είπε η κ. Κιμ, σύζυγος του καθηγητή.

«Γελάσαμε πάρα πολύ αλλά ανησυχήσαμε και πολύ» συμπλήρωσε η ίδια.

«Φοβηθήκαμε ότι το BBC δεν θα μας τηλεφωνήσει ποτέ ξανά» είπε ο κ. Κέλι, μιλώντας στο BBC.

H γυναίκα σχολίασε και τον διαδικτυακό «πόλεμο» που έχει ξεσπάσει σε κοινωνικά δίκτυα για το εάν είναι ή όχι ρατσιστικά σχόλια ότι είναι η νταντά των παιδιών.

«Όχι δεν είμαι η νταντά, αυτό δεν είναι αλήθεια. Αλλά ελπίζω ό κόσμος να σταματήσει να τσακώνεται για αυτό το θέμα» απάντησε η ίδια, ερωτηθείσα σχετικά.

«Ηταν μια κωμωδία λαθών!» είπε η ίδια.
Πηγή ethnos.gr

The post «Έπρεπε να είχα κλειδώσει την πόρτα...» appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα