Εκπομπή σαν το JOY του ΣΚΑΙ θέλει για το πρωινό του το MEGA

Εκπομπή σαν το «Joy» του ΣΚΑΙ ακούγεται ότι επιθυμεί να εντάξει στο πρόγραμμά του το MEGA, αλλά στην πράξη είναι δύσκολο. Συγκεκριμένα, στην προσπάθειά του το τμήμα προγράμματος του καναλιού να σχεδιάσει μια νέα πρόταση πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής από τη νέα σεζόν που θα ταιριάζει στο προφίλ του, αλλά και

τα νέα δεδομένα και δεν θα θυμίζει σε τίποτα τις πρωινές εκπομπές όλων των προηγούμενων χρόνων που βασίζονται σε συγκεκριμένη συνταγή, έχει καταλήξει στο συμπέρασμα ότι πρέπει να «αντιγράψει» το concept της εκπομπής του ΣΚΑΙ που προβάλλεται κάθε Σαββατοκύριακο.

Το συγκεκριμένο όμως μοντέλο με την ελκυστική δομή, τη σύγχρονη θεματολογία και την συγκεκριμένη τηλεοπτική ματιά είναι δύσκολο να παραχθεί σε καθημερινή βάση. Το κόστος, αλλά και πρακτικές δυσκολίες σε επίπεδο παραγωγής καθιστούν την προσπάθεια προβληματική. Ωστόσο, η ιδέα δεν έχει εγκαταλειφθεί και γίνονται προσπάθειες να βρεθούν τρόποι, προκειμένου να προσαρμοστεί στην πρωινή ζώνη του καναλιού έστω και σε παραλλαγές από τη νέα σεζόν.

Keywords
Τυχαία Θέματα