Μόνο νίκη θέλει ο Ολυμπιακός κόντρα στην Λαμποράλ

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει απόψε, τη Λαμποράλ (21:30, ΔΤ) στο ΣΕΦ, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του E’ ομίλου του Top 16 της Euroleague.

Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν μόνο την νίκη σήμερα για να έχουν ελπίδες πρόκρισης, καθώς μετρούν τέσσερις συνεχόμενες ήττες, με αποτέλεσμα να

βρίσκονται πίσω από Μπαρτσελόνα, Αρμάνι Μιλάνο, Παναθηναϊκό, Φενέρ και Μάλαγα

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα έχει στην διάθεση του τον Βασίλη Σπανούλη, ο οποίος θα αγωνιστεί κανονικά, καθώς ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού. Αμφίβολη είναιη συμμετοχή του Γιώργου Πρίντεζη και οι πιθανότητες να αγωνιστεί είναι λίγες. Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής με τον Στράτο Περπέρογλου, ο οποίος υπέστη θλάση στους προσαγωγούς και θα μείνει εκτός δράσης για περίπου τρεις εβδομάδες.

Οι Βάσκοι δεν έχουν βαθμολογικό κίνητρο, χωρίς αυτό να σημαίνει πως είναι αδιάφοροι. Θα παίξουν χωρίς άγχος, εξ ου και είναι επικίνδυνοι, μην ξεχνάμε άλλωστε πως στην προηγούμενη επίσκεψή τους στη χώρα μας νίκησαν τον Παναθηναϊκό στον ΟΑΚΑ. Σήμερα, η Λαμποράλ γίνεται η δεύτερη ομάδα στην Euroleague που φτάνει τις 300 αναμετρήσεις στη διοργάνωση.

Ο Σέρτζιο Σκαριόλο δεν μπορεί να υπολογίζει στον τραυματία Χάμιλτον, αλλά και στον Όντομ που τελικά αποχώρησε από την ισπανική ομάδα, καθώς αντιμετώπιζε ενοχλήσεις στη μέση.

Η προϊστορία είναι μοιρασμένη, αφού Ολυμπιακός και Λαμποράλ Κούτσα έχουν από 11 νίκες στις 22 φορές. Οι «Πειραιώτες» ως γηπεδούχοι έχουν το πάνω χέρι με οκτώ νίκες σε έντεκα αναμετρήσεις και οι έξι είναι συνεχόμενες.

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι ο Λουίτζι Λαμόνικα (Ιταλία), Ματέι Μπολτάουζερ (Σλοβενία) και Ζοσέφ Μπισάνγκ (Γαλλία).

The post Μόνο νίκη θέλει ο Ολυμπιακός κόντρα στην Λαμποράλ appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα